Pošlji povpraševanje

Gube okrog oči in na čelu posledica staranja in zunanjih obremenitev

Gube okrog oči še bolj kot ostale gube na obrazu, npr. gube na čelu, jasno spregovorijo o telesnem in tudi duševnem zdravju človeka. Celice z leti izgubljajo sposobnost samoobnavljanja, zaradi manjše količine kolagena in upadanja hormona estrogena je koža na obrazu vse manj čvrsta, vse manj elastična. Gube okrog oči (tudi gube na čelu) vzniknejo kot prepleten niz navidez nepovezanih dejavnikov. Nanje vplivajo nezavedna mimika, naravno staranje kože v kombinaciji z genetiko in preveč površne nege, nezanemarljiv pa je tudi vpliv okoljskih dejavnikov.

Zaradi pretiranega izpostavljanja soncu se lahko na koži pojavijo rjave lise, s staranjem pa obrazne mišice oslabijo, kar še dodatno postara poteze obraza. Staranja seveda ne moremo povsem preprečiti, lahko pa z različnimi tehnikami proces upočasnimo. Ker so klasične kirurške metode za pomlajevanje obraza za paciente boleče, se vedno več ljudi odloča za nekirurški lifting obraza z laserjem, eno izmed najučinkovitejših tehnik glajenja gub in pomlajevanja kože.

Gube okrog očiZ ELOS tehnologijo nad gube okrog oči

Lasersko pomlajevanje kože predstavlja eno najučinkovitejših orodij za odstranjevanje gub in neprivlačnih pigmentnih madežev. Nekirurški lifting obraza z ELOS tehnologijo kombinira radiofrekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. S povečanjem kolagenskih vlaken koža na obrazu postane bolj prožna, gube okrog oči in na čelu pa so zravnane. Nekirurško pomlajevanje kože z ELOS tehnologijo traja manj kot eno uro, vlažilni gel pa med postopkom kožo ščiti in jo vlaži. Po tretmaju je koža na obrazu lahko malo pordela, drugih stranskih učinkov ponavadi ni. Po postopku lahko tudi nanesete ličila in tako nadaljujete vsakodnevna opravila.

Pomlajevanje kože z laserjem je primerno tudi za odstranjevanje pigmentnih sprememb tkiva oziroma lezij in brazgotin, ki so posledica mozoljavosti. Tehnika je primerna za vse tipe kož.

Gube okrog oči in na čelu bo zgladila tudi mezoterapija

Naravna in izredno učinkovita metoda za nekirurško pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju je tudi mezoterpaija. Ta spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube - tudi trdovratne gube na čelu. S pomočjo izredno tanke in kratke igle v srednji sloj kože do globine šestih milimetrov vbrizgamo zdravilno tekočino, na primer hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline ali antioksidante. Po postopku je koža na obrazu videti napeta, spočita in sijoča.

Obiščite kozmetične salone Lassana, kjer gube okrog oči in na čelu postanejo preteklost, koža na obrazu pa je znova videti mladostno in sveže. Vabljeni.

Več informacij najdete nahttp://www.lassana.si/