Pošlji povpraševanje

pedikura (cenik francoske pedikure)Pedikura: cenik vrhunskih storitev podjetja Lassana tudi na spletu

Pedikura cenik naših storitev je dostopen na spletni strani, preberete pa si lahko tudi izjave naših zadovoljnih strank! Saloni podjetja Lassana, v katerih se izvajata profesionalna estetska in medicinska pedikura Ljubljana, Zaloška 7; frizerske storitve, ličenje s profesionalnimi vizažisti in pedikura Ljubljana, Slovenska 27; frizerske storitve, manikira in pedikura Ljubljana, Derčeva 31; frizerske storitve, depilacija in pedikura Ljubljana, Dalmatinova 11. Vabljeni, da nas obiščete v enem od naših salonov!

Lassana tudi na Facebooku: frizerstvo, manikira in pedikura Ljubljana

Zakaj bi se sami trudili z nego stopal, če lahko svoja stopala zaupate strokovnjakom! Če vam pedikura doma predstavlja težavo, lahko za vaše noge poskrbi naš pediker. Privoščite si zdrava in lepa stopala, ki vam jih zagotavlja strokovna nega in profesionalna pedikura. Cenik storitev najdete na naši spletni strani.

V LEPOTNIH SALONIH LASSANA STE DELEŽENI VSE OD FRIZESRKIH STORITEV DO PEDIKURE

Posebna storitev: profesionalna pedikura na domu

Zaradi različnih vzrokov vsi ljudje pač ne morejo obiskati kozmetičnega salona, pa čeprav bi si tega želeli. Za strokovno oskrbo vaših nog v domačem okolju vam je na voljo pedikura cenik storitev najdete na naši spletni strani. Za vaše noge lahko poskrbimo tudi brez vašega obiska v salonu, kar doma vas lahko obišče naš pediker. Pedikura na domu, oskrba stopal bolnikov, diabetikov, starostnikov, skratka vseh, katerim obisk salona predstavlja težavo. Storitev pedikura doma je rešitev! Opravi se pri vas, po predhodnem dogovoru. Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje!

pedikura v centru Ljubljane

Lahek korak in zdrava stopala vam zagotavlja pedikura! Cenik preverite na spletu

Noge so najbolj obremenjeni del človeškega telesa, dodaten stres povzročajo tudi neudobna ali neprimerna obutev, dolgotrajno stanje na nogah, prekomerna telesna teža in nekatere zdravstvene težave. Balzam za utrujene noge in stopala je brez dvoma tudi pedikura! Cenik pedikerskih storitev estetske pedikure, masaže stopal, odstranitve kurjih očes, sanacije vraščenih nohtov in dodatne nege stopal najdete na naši spletni strani. V salonih Lassana se izvaja tudi medicinska pedikura: cenik, reference in kontaktne številke naših salonov najdete na spletni strani. Seveda pa v salonih Lassana najdete tudi frizerja.