Pošlji povpraševanje

Podaljševanje las za en večer ali za več mesecev

Morda se podaljševanje las komu še vedno zdi nesmiselno, a dejstvo je, da so lasni podaljški postali stalnica - ne samo med estradniki ali zvezdniki, temveč tudi kot dodatek za vsak dan ali za posebne priložnosti, ko želimo biti še posebno urejeni. Namenjeni so vsem, ki želite hitro spremeniti svoj videz, ne da bi morali na to čakati nekaj let. Podaljševanje las je lahko različno: s podaljški, ki se pripnejo, si lahko spremenite videz le za nekaj ur, trajne podaljške pa lahko nosite okrog 3 mesece. V salonih Lassana vam bomo pomagali pri izbiri in opravili strokovno podaljševanje las. Cena storitve je odvisna od vrste podaljškov in dolžine las.

Podaljševanje las

Trajno podaljševanje las s podaljški

Ste na kratko postriženi, pa bi radi imeli goste dolge lase? Ne želite čakati, da vam zrastejo in ne marate 'srednje' dolžine? Podaljševanje las vam lahko uresniči to željo. Trajni lasni podaljški so namenjeni tistim, ki želite spremembo za več kot en večer. Postopek traja okrog tri ure, saj je izjemno natančen, a učinek je neverjeten. V tem času boste dobili dolge goste lase, ki bodo videti kot naravni. Verjemite - nihče ne bo opazil, da ste se v resnici odločili za podaljševanje las. Cena je seveda nekoliko višja, kot pri začasnih podaljških, a učinek je bistveno daljši - lahko jih nosite okrog 3 mesece, nato pa jih v salonu odstranimo.

KAKŠNO FRIZURO SI ŽELITE?

Začasno podaljševanje las

Če bi radi svoj videz spremenili le občasno ali pa se želite polepšati za posebno priložnost - na primer poroko, maturantski ples ali kakšno drugo izjemno priložnost, so vam na voljo začasni lasni podaljški. Z njimi podaljševanje las poteka hitreje, saj se lahko pritrdijo bodisi s spajalno tekočino bodisi se pripnejo na naravne lase. Oboje lahko večkrat uporabite, nameščanje pa nam vzame okrog 30 minut. V frizerskih salonih Lassana vam bomo svetovali glede barve in dolžine ter vam uredili pričesko po vaših željah. Odločite se za podaljševanje las. Cena je glede na vrhunski učinek izjemno nizka.