Pošlji povpraševanje

Modne moške frizure - striženje, ki mu ni para

Modne moške frizure se, podobno kot ženske, iz leta v leto spreminjajo. Za vse, ki sledijo trendom, je še posebej pomembno, da so seznanjeni z novostmi. Sicer so ženske tiste, ki so rade urejene in opažene, vendar pa želja po urejenosti velja tudi za večino predstavnikov moškega spola. Modne moške frizure so pika na i splošni urejenosti, kot so negovane roke in brezhibna oblačila. S kvalitetnim striženjem hitro poudarimo ali po želji prikrijemo določene poteze obraza, zato je potrebno poudariti, da vsaka modna frizura ne pristaja vsakemu moškemu. Dober moški frizer zna svoji stranki svetovati, spremlja trende in se na tem področju nenehno izobražuje, ustvarja modne frizure, ki ustrezajo določeni obliki obraza, tipu las, linijam glave, osebnosti stranke in njenemu slogu. Striženje je uspešno takrat, kadar se stranka dobro počuti in zna izbran stil nositi. Zelo dobro vprašanje pa je, kako najti tistega pravega moškega frizerja. Običajno jih moramo obiskati več, da ugotovimo, kateri izmed njih zadovolji naše potrebe in pričakovanja. Tisti, ki nas zna poslušati in upošteva naše mnenje, je zagotovi pravi, saj nam bo pričaral našo sanjsko pričesko.

Modne moške frizure (moški frizer)


Prepustite svoje lase rokam profesionalca

Lasje so poleg obleke tisti, ki nam pomagajo, da se zlijemo z obstoječo družbo ali pa po želji iz nje izstopamo, odvisno od tega, kakšen je naš stil. Top modne moške frizure v letošnjem letu vključujejo kratko pristrižene lase, »in« pa so tako kratki, kot tudi daljši, ravni ali kodrasti lasje. Še posebej priljubljeno je moško striženje na način taper, vse več moških pa se odloča za srednjo dolžino las. Dodati je potrebno ustrezno teksturo, vrnile pa so se tudi nekoliko neurejene pričeske. Kdor želi izstopati, si lahko na zatilju privošči različne oblike. Pri izbiri primernega načina moškega striženja in doseganju primerne modne moške frizure ne smemo pozabiti - trendi se nenehno spreminjajo, zato je najbolje spremljati smernice. V frizerskem salonu Lassana sicer ne izvajamo striženja z ognjem, noži in sabljami, kot to počne pakistanski frizer, ki je osvojil splet, zagotovo pa vam bomo ustvarili vašo sanjsko modno moško frizuro. Če potrebujete rešitev proti izpadanju las pri moških ali urejanje brade, se prav tako lahko obrnete na nas.

KAKO SE BORITI PROTI IZPADANJU LAS PRI MOŠKIH IN ŽENSKAH?


Nikar ne pozabite na brado

Če so ženske zahtevnejše kar se tiče las, imamo moški zelo radi urejeno brado. Le-te so lepega videza, če so dovolj negovane. So nekakšen simbol moškosti, zato v zadnjih letih opažamo vse več predstavnikov moškega spola, ki prisegajo na neobrit videz. Če k temu dodamo še modno moško frizuro, hitro ustvarimo želen videz. Če so bili nekoč bradati moški simbol neurejenosti, je danes ravno nasprotno.

moško striženje proti izpadanju las


Zakaj izbrati Lassano?

Če še niste našli tiste prave modne moške frizure, potem vam bomo ponudili kar nekaj razlogov, zakaj za moško striženje izbrati prav nas. Na trgu lepotne industrije smo več kot 60 let. Imamo stranke, ki nas obiskujejo od samih začetkov, kar je dokaz, da sta strokovnost in profesionalen odnos pravi recept. Redno obnavljamo naše salone, iščemo kreativne rešitve za vsako stranko posebej in obiskujemo izobraževanja v tujini, s katerimi nadgrajujemo pridobljeno znanje in izkušnje. Pri nas boste deležni modnih moških frizur z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno, obiskujejo pa nas vse generacije ljudi, zato lahko zase izberete tudi klasično pričesko. V kolikor imate težave z izpadanjem las, bomo rešili tudi te. Pri naših storitvah uporabljamo le najboljšo kozmetiko vrhunskih nemških znamk: La Biosthetitique, C:EHKO in KEEN. Življenje je prekratko, da bi imeli dolgočasno frizuro. Se strinjate z nami? Potem nas obiščite v frizerskem salonu Lassana v Ljubljani, kjer se vašega obiska zelo veselimo!