Pošlji povpraševanje

Lifting obraza: cena vas ne bo odvrnila

Cena laserskega liftinga obrazaAnti-ageing metoda je besedna zveza, ob kateri smo si pred leti predstavljali popolne obraze filmskih zvezd in suhe manekenke na modnih brveh. Danes pa se je v družbi že uveljavil povsem drugačen pogled na metode pomlajevanja obraza in glajenja gub, kot je na primer nekirurški laserski lifting obraza. Metode pomlajevanja tako niso več tabu ali strah pred staranjem, temveč življenjski stil moških in žensk, ki si lifting obraza - cena liftinga obraza to zagotovo omogoča - lahko privoščijo pri nas. V Lassaninem salonu na Slovenski 27 izvajamo nekirurški lifting srednjega dela obraza oziroma kože s pomočjo ELOS tehnologije, ki kombinira radio frekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. Svojo kožo tako na povsem varen način učinkovito obnovite, ter ji povrnete svež izgled z enostavnim liftingom obraza - cena pri nas res ni visoka.

Laserski lifting obraza za mlajšo kožo

Naši ELOS tretmaji so mogoči na obrazu, vratu in rokah. Rezultati te metode nekirurškega laserskega liftinga obraza - ceno in ostalo vam lahko posredujemo po elektronski pošti - ter glajenja gub so več kot odlični. Napeta koža na obrazu je tako le korak daleč. Postopek mezoterapije je povsem varen, preprost in ne povzroča pretiranih bolečin. Pri postopku liftinga obraza (cena vas bo presenetila) naši zaposleni kozmetiki z mikroiglami v globino kože do 0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline itd.) Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda lifting srednjega dela obraza, zastrupitev ni možna, kakor se to lahko zgodi pri vnosu botoksa.

Laserski lifting obraza za lepši obraz

Tretma pomlajevanja z ELOS tehnologijo traja manj kot eno uro, vlažilni gel pa med postopkom kožo ščiti in jo vlaži. Po tretmaju je koža lahko malo pordela, drugih stranskih učinkov ponavadi ni. Po postopku liftinga obraza - cena zares ne predstavlja ovire - lahko tudi nanesete ličila in tako nadaljujete vsakodnevna opravila. Glajenje gubic je le eden od učinkov ELOS metode fotopomlajevanja oziroma liftinga obraza - cena liftinga, postopek in prijaznost v naših salonih vas bodo zagotovo prepričali. Postopek pa je odličen tudi za odstranjevanje neželenih pigmentacij.