Pošlji povpraševanje

Lasersko pomlajevanje obraza vse bolj priljubljeno

Naša koža je skozi leta izpostavljena številnim zunanjim obremenitvam, poleg tega pa je kot vsa ostala tkiva podvržena neizbežnemu procesu staranja. Najbolj je izpostavljena koža na obrazu, zato se na njem še hitreje pokažejo znaki staranja. Tega seveda ne moremo povsem preprečiti, lahko pa z različnimi tehnikami proces upočasnimo. Klasične kirurške metode za pomlajevanje obraza so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. Zato se vedno več ljudi odloča za lasersko pomlajevanje obraza, eno izmed najučinkovitejših tehnik glajenja gub in pomlajevanja kože.

Pomlajevanje obraza z laserjem - nekirurško pomlajevanje

Lasersko pomlajevanje obraza je eno najučinkovitejših orodij za odstranjevanje gub in neprivlačnih pigmentnih madežev. Za razliko od ostalih tehnik laser poleg eksfoliacije kože tudi zategne kolagenska vlakna in na naraven način spodbudi elastičnost kože. Po posegu so pacienti videti tudi do deset let mlajši, prav toliko časa pa se kažejo rezultati. Pomladitev obraza z laserjem je primerna tudi za odstranjevanje pigmentnih sprememb tkiva oziroma lezij in brazgotin, ki so posledica mozoljavosti. Tehnika je primerna za vse tipe kož.

Lasersko pomlajevanje obraza

Laser je torej učinkovit pri:

  • glajenju zmerno globokih gub,
  • starostnih pegah,
  • neenakomernem tenu kože,
  • od sonca poškodovani koži,
  • brazgotinah, ki so posledica mozoljavosti.

Kako poteka lasersko pomlajevanje obraza

Pred posegom je treba pri zdravniku opraviti pregled, ki je namenjen pogovoru in odločitvi, ali je nekirurško pomlajevanje z laserji za pacienta resnično najprimernejša metoda. Pomlajevanje obraza z laserjem zdravnik kirurg običajno izvede ambulantno, lahko pa tudi v operacijski dvorani, odvisno od količine zajete kože. Pred posegom zdravnik kožo omrtviči s pomočjo lokalnega anestetika, ki ima lahko dodan sedativ. Pri obširnejših posegih, glajenju celotnega obraza ali v kombinaciji s še kakšnim drugim estetskim posegom se pacient lahko odloči tudi za splošno anestezijo.

NEKIRURŠKO POMLAJEVANJE OBRAZA ZA MLADOSTEN VIDEZ

Lasersko pomlajevanje obraza traja od nekaj minut do dve uri, čas trajanja je odvisen od velikosti obdelovalne površine. Z lasersko svetlobo se tkivo kože rahlo poškoduje, zato se pospeši naravna obnova kože, ki pomaga k izboljšanju in tvorbi kolagena. Po posegu je koža rožnata in na njej nastanejo drobne kruste (naravne obveze za rane). Pacient lahko občuti tudi blago bolečino, ima pekoč občutek in opazi svetlejšo ali temnejšo obarvanost v predelu posega. Sčasoma pa koža postane lepša, bolj sveža, zglajena in gubice so vidno odstranjene.

Želite znova mladosten videz? Obiščite nas v naših salonih. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Lassana | Lasersko pomlajevanje obraza, pomlajevanje obraza, nekirurško pomlajevanje - povezave do naše spletne strani: