Pošlji povpraševanje

Trepalnice - permanentne trepalnice vedno bolj priljubljene

Na permanentne trepalnice že nekaj časa prisegajo številne zvezdnice. Zaradi mnogih prednosti pred klasično maskaro pa postaja ta lepotni postopek že del vsakdana številnih žensk, ki si želijo biti očarljive in urejene ob vsaki priložnosti. Podaljševanje trepalnic je v tujini prisotno že nekaj časa, a tudi pri nas so permanentne trepalnice vse bolj priljubljene. Ženske se vedno bolj pogosto odločajo za podaljševanje trepalnic, še posebej, ker se s tem izognejo dnevnemu nanašanju in odstranjevanju maskare, ker so podaljški sami po sebi črni in dodatnega nanosa črnila ne potrebujejo.

UREDITE SI TREPALNICE V FRIZERSKIH SALONIH LASSANA

Če ste prepričane, da imajo vse ženske okoli vas lepše, daljše ali gostejše trepalnice kot vi, potem je čas, da si tudi vi privoščite permanentne trepalnice, ki bodo vaš pogled naredile zares usoden. Obiščite naše salone Lassana in se prepričajte sami.

Permanetne trepalnice - postopek

Dobre permanentne trepalnice so izdelane iz visokokakovostne svile, same pa boste lahko izbirale med dolžino, debelino in privihanostjo. Vsaka svilena trajna trepalnica se med postopkom pritrdi na vašo trepalnico, svojemu namenu pa bo služila tudi do dveh mesecev. Namestitev je neboleča, trepalnice ne vsebujejo škodljivih snovi in, kar je zelo pomembno, ne poškodujejo vaših naravnih trepalnic. Permanentne trepalnice so primerne tudi za tiste, ki nosijo kontaktne leče.

STROKOVNJAKI ZA UREJANJE TREPALNIC IN ŽENSKIH FRIZUR

Obstojnost podaljšanih trepalnic je odvisna od cikla rasti oziroma obnove naših trepalnic. Sintetična dlačica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Za vzdrževanje lepega videza in volumna trepalnic je potrebna obnova oziroma refill približno enkrat mesečno. Trepalnice pa so le del ponudbe ličenja obraza.

Različne dolžine in oblike

Pri podaljševanju trepalnic se lahko odločate med različnimi dolžinami in oblikami sintetičnih dlačic, ki so prilagojene veki, dolžini, gostoti in barvi. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic je potrebno izbrati primerno dolžino, ukrivljenost in debelino sintetičnih trepalnic.

trajne trepalnice permanentne trepalnice Lassana


V Lassaninih salonih so vam na voljo tudi posebne storitve, kot sta na primer barvanje trepalnic (cena več kot ugodna) in trajno vihanje trepalnic. Pri slednjem gre za metodo, s katero vaše (permanentne) trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, ki bistveno odpre pogled in naredi vaše oči bolj izrazite. Poleg trajnih trepalnic pa se lahko odločite tudi za poseg liftinga obraza.