Pošlji povpraševanje

Frizerstvo Lassana Ljubljana - tradicija, kakovost in kreativnost

Frizerstvo LjubljanaV podjetju Lassana smo ponosni, da smo med tistimi frizerji v Ljubljani, ki imamo najdaljšo tradicijo. Pod zdajšnjim imenom frizerstvo Ljubljana Lassana obstaja že več kot 30 let - od leta 1993, še prej pa je delovalo kot Brivsko frizersko podjetje Ljubljana, in sicer od leta 1953. Takšno dolgoletno uspešno delovanje je dokaz, da so naši frizerski saloni brez dvoma med najboljšimi v Ljubljani. Naslanjanje na tradicijo, ohranjanje kakovosti, nenehna izobraževanja zaposlenih in velika mera kreativnosti so tiste kvalitete, ki nas ženejo naprej. Svojim strankam želimo nuditi najboljšo možno storitev, ne le na področju frizerstva, ki je seveda naša osnovna dejavnost, temveč z vključevanjem ostalih kozmetičnih storitev za nego telesa.

TUDI KRATKE FRIZURE ZA TANKE LASE

Frizerstvo Ljubljana - Lassana za moške, ženske in otroke

Podjetje Lassana ima po vsej prestolnici kar 14 salonov. V njih svojim strankam ponujamo mnogo več kot le frizerstvo. Ljubljana oziroma Ljubljančani pa tudi mnoge druge redne stranke od blizu in daleč dobro vedo, da jim nudimo moško in žensko striženje, podaljševanje las, barvanje las in trajno ravnanje las, poleg tega pa so vam v posameznih salonih na voljo tudi nega nohtov, nega kože, presoterapija, ličenje, depilacija, epilacija, pedikura, pomlajevanje kože, permanentno ličenje itd. Tistim, ki kljub mnogim salonom ne morete do salona, frizerstvo Lassana Ljubljana nudi tudi nego nohtov na rokah in nogah ter striženje las na vašem domu.

Frizerski saloni

Frizerski saloni in akademija Lassana

Poleg ponudb, ki so namenjene strankam, Lassana frizerstvo Ljubljana ponuja tudi izobraževanje. Tako imenovana Akademija Lassana je izobraževalni center, ki prireja različne seminarje. Gre za izobraževanja oziroma seminarje sodobnih tehnik striženja in barvanja, ki se jih lahko udeležijo frizerji v Ljubljani. Zaželeno je, da imate v ta namen na voljo svoje modele. Naš kreativni tim bo poskrbel, da se boste naučili novih sodobnih tehnik na področju oblikovanja frizur za moške ali ženske. Seminar, ob koncu katerega pridobite tudi certifikat, sestavljata teoretični in praktični del, vsak po 4 ure.