Pošlji povpraševanje

Lasna kozmetika za zdravo lasišče - le zdravi lasje so lepi lasje

Lasna kozmetikaSijoči, zdravi in lepi lasje so že od nekdaj želja vsakogar izmed nas, še posebej pa so želja vsake ženske. Skrivnost lepih las v prvi vrsti predstavlja zdravo lasišče. Pogosto se namreč srečujemo s težavami, kot so poškodovani, tanki, pusti, grobi, izsušeni ali mastni lasje, srbeče lasišče,..... Za zdravo lasišče je pravilna nega las in lasišča temeljnega pomena. Pravzaprav moramo lase in lasišče negovati enako skrbno kot negujemo svoj obraz. Pravilna prehrana, bogata z beljakovinami in minerali, bo lase negovala od znotraj, kakovostna lasna kozmetika, sestavljena iz izbranih šamponov, balzamov in mask, pa jih bo negovala tako navzven kot tudi navznoter.

V našem prodajnem programu je vrhunska lasna kozmetika za nego in oblikovanje las kakovostnih blagovnih znamk, kot so La Biosthetique, C:EHKO in KEEN. Lasna kozmetika je namenjena tako končnim kupcem v naših salonih kot celoviti oskrbi frizerskih salonov. Frizerskim salonom je poleg lasne na voljo tudi frizerska kozmetika ter kozmetika za ličenje in manikuro. Oskrbujemo jih tudi s frizersko galanterijo in opremo.

Lasna in frizerska kozmetika za frizerske salone

Lassana je ekskluzivni distributer za prestižno lasno kozmetiko francoskega porekla La Biosthetique, vrhunsko lasno kozmetiko nemškega porekla C:EHKO in visokokakovostno lasno kozmetiko nemškega porekla KEEN. Prav tako smo zastopnik lasnih podaljškov Hairaisers, kozmetike in materiala za manikuro NailCreation, frizerskega pohištva Olymp, svetovno znanih glavnikov japonskega porekla YS Park in škarij Yasaka Seiko Co., ki so zaradi majhne teže in fine oblike primerne za zelo natančno delo.

VRHUNSKA LASNA KOZMETIKA

Zdravo lasiščeIzdelki za nego las in lasišča La Biosthetique se prilagajajo različnim tipom las oziroma stanju vašega lasišča. Priporočamo vam obisk v naših frizerskih salonih, kjer vam bodo zaposleni na podlagi analize lasišča strokovno svetovali o primernih izdelkih La Biosthetique za vaše lase.

V frizerskih salonih Lassana poskrbimo za kakovostno nego, oblikovanje in barvanje las, oblikovanje pričesk za različne priložnosti, masažo lasišča, podaljševanje in trajno kodranje las, izvajamo pa tudi storitve, kot sta manikura in pedikura ter številne druge kozmetične storitve.

Vaši lasje so lahko spet čudoviti, voljni in sijoči, potrebujejo le pravilno nego. Pravilno nego las in lasišča vam nudi vrhunska lasna kozmetika iz našega prodajnega programa. Poskrbite za zdravo lasišče, saj so le zdravi lasje tudi lepi lasje.

Vabljeni v naše frizerske salone in tudi na našo spletno stran!

Lassana | Lasna kozmetika, zdravo lasišče, frizerska kozmetika, lepi lasje - povezave do naše spletne strani: