Pošlji povpraševanje

Lifting obraza

Ste tudi vi že pomislili na lifting obraza, ker vam te gube že počasi najedajo živce? Doslej ste lahko lifting obraza povezovali le s kirurškimi posegi. Vendar temu ni več tako! Nekirurških oblik pomlajevanja kože je veliko. V salonu Lassana poskrbimo tudi za nekirurški lifting obraza. Nekirurški lifting obraza je hiter, enostaven in razmeroma neboleč način glajenja gub.

Za postopek nekiruškega liftinga obraza uporabljamo mezoterapijo z mikro-iglami, kjer v kožo vnašamo hranilne snovi, ki ji dajejo prožnost in sijaj. Nekirurški lifting obraza, ki ga opravljamo pri nas, je postala izjemno priljubljena oblika glajenja gub in pomlajevanja obraza, saj je nekirurški lifting obraza izjemno preprosta, hitra in učinkovita metoda, s katero smo polepšali že prenekatero stranko. Nekirurški lifting obraza izvajamo na ženskah in moških, ne glede na starostno skupino. Prav tako si upamo trditi, da nekirurški lifting obraza z metodo mezoterapije ne vpliva na krvni sistem, in ker metoda takšnega nekirurškega liftinga obraza ni invazivna, tudi ni možna zastrupitev, kot se to lahko zgodi pri vnašanju botoksa.

Lifting obraza na nekirurški način Nekirurški lifting obraza

Nekirurški lifting obraza - oglasite se pri nas

Če ste si kdaj želele, da bi lahko na hiter in preprost način pregnale gube na obrazu in si zagotovile bolj mladostno kožo z nekirurškim liftingom obraza, sedaj lahko! V salonu Lassana smo šolani strokovnjaki opravili vrsto nekirurških liftingov obraza in razveselili z zdravo kožo že prenektaro stranko. Nekirurški lifting obraza izvajamo z mikro-iglami, kjer do globine 0,3 mm vnašamo naravne in koži hranilne sestavine, ki ji povrnejo sijaj.

LIFTING OBRAZA JE HITRA IN UČINKOVITA METODA

Glajenje gub - tretma, ki ga boste hoteli

V salonu Lassan si lahko privoščite tudi tretma glajenja gub in pomlajevanja kože na obrazu, vratu, rokah in dekolteju. Naročite se še danes in svetovali vam bomo pri izbiri primernega paketa. Za glajenje gub vam priporočamo tretma meso re-vitalize med. Gre za tretma, s katerim, s pomočjo hranilnih preparatov, zgladimo gube na obrazu in čelu. Tretma spodbuja tvorbo kolagena in elastena, ki vrača koži sijaj & napetost.

Lassana| Lifting obraza, nekirurški lifting obraza, glajenje gub - povezave do naše spletne strani: