Pošlji povpraševanje

Ličenje obraza - permanentno oz. trajno ličenje obraza Ljubljana

permanentno ličenje obraza

Vsaka sodobna ženska se zaveda, da je negovan in naličen obraz pika na i izgleda dekleta. Ne glede na to, kako popolna so njena oblačila, nenegovana koža in nenaličen obraz pokvarita podobo.

Ličenje obraza poteka v nekaj korakih:

  • Nanos tekočega pudra: Najprej na čisto kožo nanesemo tekoči puder. Pri tem je pred ličenjem obraza seveda potrebno natančno in skrbno izbrati pravilen odtenek pudra.
  • Nanos korektorja: Če je vaš puder dovolj prekriven, vaša koža pa ne vsebuje večjih pomanjkljivosti, lahko ta korak izpustite. Sicer je potrebno najprej izbrati korektor pravilne barve (le-ta naj bo odtenek svetlejši od pudra ali enak, nikoli pa temnejši). Namesto korektorja lahko preprosto uporabite še eno plast tekočega pudra.
  • Nanos pudra v prahu: Ta korak je pri ličenju obraza namenjen fiksiranju tekočega pudra, v primeru mastne kože pa pripomore k matiranju.
  • Skrb za obrvi: Ličenje obraza brez prave nege za obrvi ni zelo učinkovito. Obrvi lahko poudarite z barvico za obrvi ali čopičem oz. senčilom, pri čemer je vedno potrebno slediti naravni liniji vaših obrvi.

Pri ličenju obraza lahko seveda poudarite tudi ustnice. Skrb za ustnice je esencialnega pomena pri želji po lepem videzu. Potrebno pa je poudariti, da nikoli ne smemo poudarjati oči in ustnic hkrati. Pri ličenju obraza se tako posvetimo ali enemu ali drugemu, nikoli ne poudarjamo obojega.
Pri nas bomo z veseljem poskrbeli za ličenje vašega obraza. Naročite lahko tudi ličenje obraza za posebne priložnosti. Ekipa naših stilistk in stilistov bo poskrbela za odličen izgled in veliko udobja med samim ličenjem obraza v Ljubljani.

Ličenje obraza za posebne priložnosti

Ponujamo vam tudi permanentno ličenje


Pri nas se lahko naročite tudi na permanentno oz. trajno ličenje. Metoda permanentnega ličenja je znana že dolgo. Seveda pa je potrebno biti pozoren pri izbiri stilista. Pri nas vam ponujamo permanentno ličenje vek, obrvi in ustnic. Metoda permanentnega ličenja je idealna za vse, ki si želite biti urejeni ves čas, ne samo v času službe ali privatnih izhodov - pač pa tudi doma.

Več o pedikuri:www.lassana.si/podjetje/30/m/podjetje_pedikura

PODALJŠKI ZA LASE

FRIZERSTVO LASSANA