Pošlji povpraševanje

Mezoterapija - Zbogom gubice

Je tudi vaša koža izpostavljene številnim zunanjim dejavnikom in stresnemu načinu življenja? Imate zgubano in otrujeno kožo? Rešitev je mezoterpija. Kajti, ko boste enkrat poskusili mezoterapijo bo vaša koža nenadoma sijoča in mladostna. Prenehajte s številnimi kremami, ki obljubljajo rezultate, a jih ni. Poskusite mezoterapijo in recite zbogom otrujeni in poškodovani koži! V salonu Lassana, s sedežem v Ljubljani, opravljamo mezoterapijo strokovnjaki, ki smo za izvajanje mezoterapije, podkovani s strokovnim znanjem. Z mezoterapijo smo poskrbeli že za mnogo uporabnic, ki so od nas odšle zadovoljne in mladostnejše in to prav zahvaljujoč učinkovitemu tretmaju kože z mezoterapijo. Postopek mezoterapije opravljamo na predelu:

  • obraza
  • vrata
  • rok
  • dekolteja

Rezultat mezoterapije se kaže, tako da so gube izravnane vaš videz pa svež in mladosten.

Mezoterapija z mikro-iglami - hiter in učinkovit tretma

Mezoterapija z mikro-iglami je hiter in učinkovi tretma do zdrave in bolj sijoče kože. Mezoterapija z mikro-iglami je varen, razmeroma ne boleč ter hiter in preprost postopek, ki je primeren za ženske in moške vseh starostnih skupin. Postopek mezoterapije z deluje, tako da z mikro-iglami do 0,3 mm globine vnašmo naravne sestavine. Vbodi ne vplivajo na krvni sistem, prav tako ni možna zastrupitev.

Mezoterapija z mikro-iglami

Gube na čelu - so preteklost

Obiščete nas v našem salonu Lassana in se poslovite od nadležnih gub na čelu. Odločitev je sedaj v vaših rokah. Pokličite nas in se naročite na učinkovit tretma glajenja gub na čelu. Z metodo Meso Re-Vitalize med, ki spodbuja tvorbo kolagena in elastena, bomo zgladili gube na čelu in izrazne gubice. Pri tretmaju uporabljamo preparat, ki vsebuje hialuronsko kislino in peptide. Kar pomeni, da bo vaša koža prožnejša, bolj sijoča in brez gubic na čelu. Oglasite se pri nas in oborožili vas bomo s številnimi nasveti in lepotnimi skrivnostmi. Prav tako, pa vam bomo predstavili še ostale učinkovite tretmaje, ki jih izvajamo.

Lassana| Mezoterapija, mezoterapija z mikro-iglami, gube na čelu - povezave do naše spletne strani: