Pošlji povpraševanje

Ženske frizure in moderne frizure za moške po zadnji modi

Ženske moramo svoje frizure imeti vedno pod kontrolo, kajne? Bodisi, da si ženske zaželimo kratke frizure ali pa dolgo žensko frizuro, tretma pri profesionalnemu frizerju nas naredi še lepše in zapeljivejše. Kakšno frizuro izbrati je večno vprašanje tako moških kot žensk. Katere so moderne frizure za moške in ženske? Berite dalje.

NAROČITE SE ŽE DANES

Ženske frizure, modne in zapeljive v poletje

Če vas zanima, katere ženske frizure prevladujejo na modnih brveh to poletje ste na pravi strani. Letošnje poletje smo na modnih brveh zasledili ženske frizure krajših dolžin in svetlejših odtenkov, medtem ko so moderne frizure za moške od srednje dolgih do krajših dolžin, retro videza. Seveda dolžina in stil frizure narekujeta oblika obraza in oblačilni videz.


Kakšne so moderne frizure za moške tega poletja

Poletje 2017 na moških modnih brveh zaznamujejo srednje in kratke moške frizure, ki so počesane nazaj v stilu 50-tih let prejšnjega stoletja. Med moderne frizure za moške še vedno spadajo tudi ob strani posnete oziroma pobrite frizure z daljšimi lasmi na vrhu glave. Številni kreatorji kot moderne predlagajo tudi skodrane frizure za moške, torej je kot pri ženskih frizurah ponovno cenjen naraven las, ki nam najbolje pristoji.

OGLEJTE SI CENIK STORITEV


Ženske frizure - kratke in dolge tega poletja

Poletje in jesen 2017 zaznamujejo kratke in srednje dolge ženske frizure svetle do kostanjevo rjave barve. Na modnih brveh smo videli veliko ženskih kratkih frizur, ki so skoraj pobrite kot narekujejo številne zvezdnice. Kakšno frizuro izbrati je seveda vprašanje osebnih preferenc in karakteristik obraza pravijo strokovnjaki, pomembno pa je biti pozoren tudi na ten polti, vsaj pri izbiri barve ženske frizure. Ekipa Lassane seveda navija za kratke ženske frizure za vse tiste, ki si to drznete privoščiti.

frizure ženske