Pošlji povpraševanje

Klasična in medicinska pedikura v salonih Lassana Ljubljana

Se vam je naredilo kurje oko, pa ne veste, kaj storiti? Bi radi lepa in urejena stopala in nohte? Profesionalna pedikura je najboljša pot do zdravih in urejenih nog. V štirih salonih Lassana imamo za vas na voljo strokovno usposobljene pedikerje, ki bodo kakovostno poskrbeli za vaša stopala in vam svetovali, kako za noge skrbeti tudi doma. Predvsem v poletnem času so namreč stopala še bolj izpostavljena zunanjim vplivom, obenem pa navadno tudi bolj vidna, zato je pedikura še bolj zaželena. Če ne želite ali ne morete v enega izmed naših salonov, je možna tudi pedikura na domu ali v bolniški negi. Vse, kar morate storiti je, da pokličete v naš salon, se dogovorite za obisk i se prepustite spretnim rokam naših pedikerjev.

Pedikura
Pedikura za lepa in zdrava stopala
Poletje je čas, ko radi obujemo odprte čevlje in pokažemo stopala, zato je nega nog še pomembnejša. Obenem je to obdobje, ko so noge še bolj obremenjene in jih je treba še skrbneje negovati. Pedikura za moške in ženske (klasična in medicinska), ki jo opravi ustrezen pediker, bo vaše noge negovala in jih pripravila na naporno poletje. Naše salone obiskuje tudi vedno več moških, ki se zavedajo, da je pedikura pomembna ne le za urejen videz, temveč tudi za zdravje vaših stopal. V salonih Lassana Ljubljana bomo veseli vašega klica, poskrbeli pa bomo tudi za to, da boste svoja stopala ustrezno negovali tudi doma.

Pedikura na domu stranke

Že vrsto let je v ponudbi salona Lassana Ljubljana tudi klasična in medicinska pedikura na domu stranke, lahko pa vas obiščemo tudi v bolnišnici ali domu za starejše občane. Pri starejših je redna pedikura pogosto pomembna tudi zato, ker si sami iz različnih razlogov težko urejajo stopala, pogosteje pa se jim pojavijo tudi vraščeni nohti, razpokana koža, glivice ali kurje oko. Čeprav salona ne morete ali ne želite obiskati, imate lahko urejene noge. Pedikura na domu je popolnoma enaka kot pedikura v salonu, le da jo pediker opravi na vašem domu in s sabo prinese pravo opremo za pedikuro.

NEGA STOPAL

Lassana |Pedikura, klasična pedikura, medicinska pedikura, Ljubljana, kurje oko- povezave do naše spletne strani: