Pošlji povpraševanje

cena liftinga obraza

Lifting obraza: naravni nekirurški lifting za učinkovito pomlajevanje obraza!

Lifting obraza s pomočjo ne invazivnih nekirurških metod je v zadnjih letih tudi v Sloveniji postal izredno priljubljen. Metode in načini pomlajevanja obraza so postali bolj izpopolnjeni in ponujajo odlične rezultate. Pomanjkanje časa za zdravo in raznoliko prehrano, premalo gibanja na svežem zraku, stres in genske danosti lahko vplivajo tudi na našo kožo na obrazu. V današnji družbi, ki je izrazito estetsko usmerjena, pa lepa in čvrsta koža pomeni tudi vitalnost in zdravje. Staranju kože se ne moremo izogniti, lahko pa poskrbimo za primerno nego obraza in pomlajevanje kože na obrazu. Lifting obraza s pomočjo naravnih metod, kot je lifting masaža obraza ali pa nekirurški lifting obraza, ki je popolnoma naraven, je odlična rešitev ne samo za starejše. Veliko mladih deklet, v zadnjih letih pa tudi moških, se odloča za takšno vrsto nege in pomlajevanja obraza. V salonih Lassana vam naravni lifting obraza ponujamo po konkurenčni ceni, kožo pa pomlajujemo z nekirurškima metodama, in sicer se lahko odločite za mikro-igelno mezoterapijo z ustreznim serumom in lasersko fotopomlajevanje. Poleg tega pa vam ponujamo tudi ELOS odpravljanje pigmentnih znamenj, kisikovo nego kože s serumom ali brez, Lift'n'boost pomlajevanje z radiofrekvenco in klasično nego obraza. Konkurenčna cena liftinga obraza in ostalih naših storitev ter izobražene kozmetičarke sta glavna razloga zakaj obiskati naše poslovalnice.


Mezoterapija - pomlajevanje obraza s pomočjo mikro-igel

Postopek mezoterapije je izredno učinkovit in neboleč. Omenjen postopek poteka tako, da z mikro-iglami vnašamo v kožo snovi, ki jo navlažijo, nahranijo in pospešijo nastanek kolagena. Na tak način postane koža bolj elastična in čvrsta. Z mezoterapijo spodbudimo nastanek kolagena, obnovo celic in odstranjevanje površinskih gub na obrazu. Postopek mezoterapije je povsem varen, preprost in ne povzroča pretiranih bolečin. Pri postopku naši zaposleni kozmetiki z mikro-iglami v globino kože do 0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline itd.) Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda ni invazivna, zastrupitev ni možna, kakor se to lahko zgodi pri vnosu botoksa. Po končani mezoterapiji obraza se lahko pojavi rdečica obraza, vendar pa se lahko brez večjih težav odpravite po vsakodnevnih opravkih. Mezoterapija dolgoročno ne pušča nobenih brazgotin, modric ali oteklin, kot je običajno pri kirurškem liftingu obraza.

MEZOTERAPIJA: NARAVNI LIFTING OBRAZA


Lasersko odstranjevanje gub

Nekirurški lifting obraza lahko izvedemo tudi z laserjem. Lasersko pomlajevanje obraza je način, s katerim zagotovimo odstranitev gub in nezaželenih pigmentnih madežev na koži. Omogoča eksfoliacijo in naravno zategovanje kolagenskih vlaken, hkrati pa na naraven način spodbuja elastičnost kože na vašem obrazu. Laserska metoda je odlična pri odstranjevanju pigmentnih sprememb in brazgotin. Lasersko pomlajevanje izvajamo s pomočjo ELOS laserske tehnologije.

cena za nekirurški lifting obraza


Pomlajevanje obraza pomočjo ELOS tehnologije

ELOS tehnologija, s pomočjo katere izvajamo pomlajevanje oziroma lifting obraza, kombinira radio frekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. Na tak način lahko svojo kožo na povsem varen način učinkovito obnovite in ji povrnete svežino. S povečanjem kolagenskih vlaken bo vaša koža postala bolj prožna. Tretma pomlajevanja z ELOS tehnologijo traja manj kot eno uro, vlažilni gel pa med postopkom kožo ščiti in jo vlaži. Po tretmaju je koža lahko malo pordela, drugih stranskih učinkov navadno ni. Rezultati te metode nekirurškega liftinga obraza ter glajenja gub so odlični, zato je omenjena metoda izredno priljubljena. Več informaciji o ceni liftinga obraza lahko dobite na naši spletni strani ali pa v enem izmed naših salonov.


Cena naravnega liftinga obraza

Ko gre za zdravo in lepo kožo na obrazu, cena ne bi smela imeti glavno vlogo pri odločitvi za primerno metodo. V našem salonu vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri najboljše metode za pomlajevanje obraza. Mogoče bo za vas primerna samo lifting masaža obraza, morda pa boste želeli doseči vidnejše rezultate s pomočjo laserskega liftinga. V vsakem primeru bomo poskrbeli, da boste naš salon zapustili zadovoljni in nasmejani.