Pošlji povpraševanje

Trda koža na stopalih - prepreči jo lahko redna nega stopal

Čedalje več ljudi ima ob današnjem načinu življenja težave z nogami in stopali, saj so ta med bolj izpostavljenimi deli telesa, a jim ponavadi ne posvečajo dovolj pozornosti. Nega stopal je kljub temu, da niso tako pogosto izpostavljena pogledom, zelo pomembna. Kadar koža ne proizvaja dovolj maščobe, lahko zaradi izsušenosti nastane trda koža na stopalih. Vzroki za nastanek trde kože so lahko povečana obremenitev stopal, neprimerna in nezračna obutev, povečana telesna teža ali deformacija nog in stopal, kot so trn v peti, plosko stopalo in visok nožni lok. Trda koža na stopalih se lahko izsuši celo do te mere, da popoka, to pa privede do bolečih infekcij.

Trda koža so v bistvu poroženele odmrle kožne celice, ki se zberejo na povrhnjici. Sploščene se nalagajo tesno ena ob drugo oziroma se prekrivajo. Najdebelejša plast teh celic po navadi nastane na petah ali pod palci, glede na izpostavljenost pa lahko tudi drugje na stopalu. Pri starejših ljudeh je pokritost podplata s trdo kožo lahko še intenzivnejša.

UČINKOVITA NEGA STOPAL

Problematike trde kože se moramo lotiti na primeren način in z ustreznimi sredstvi. Vsekakor lahko proti trdi koži veliko storimo sami, najbolj učinkovita pa je vsekakor pedikura. Cena obiska pedikerja v pedikerskih salonih Lassana je ugodna, izkušeni pedikerji pa bodo poskrbeli, da bo vaš korak neboleč, stopala pa zdrava in urejena.

Nega stopal oz. pedikura - ugodna cena v pedikerskem salonu Lassana

Storitve pedikure izvajamo v štirih salonih v Ljubljani - na Dalmatinovi 11, Derčevi 31, Slovenski 27 in Zaloški 7. Klasična pedikura vključuje osnovno nego nog in stopal ter urejanje nohtov, medicinska nega stopal pa zajema postopke za odstranjevanje težav, kot so trda koža na stopalih, otiščanci in kurja očesa. Medicinska pedikura poleg problematičnih stopal zdravi tudi glivične in vraščene nohte. Za slednje poskrbimo s posebnimi vzmetnimi sponkami. Nohte na nogah vam tudi oblikujemo in po želji nalakiramo.

Pedikerja seveda lahko obiščete tudi zgolj iz lepotnih namenov. Zagotovo pa boste pri njem našli tudi rešitev za težave, ki jih povzroča trda koža na stopalih.

Obiščite nas v naših salonih in dovolite, da vam težave na stopalih odpravi pedikura. Cena pedikure je v primerjavi z nebolečim korakom zanemarljiva.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Lassana d.d. | Trda koža na stopalih, nega stopal, pedikura cena - povezave do naše spletne strani: