Pošlji povpraševanje

Modno barvanje las - slediti trendom ali ostati zvest sebi?

Modno barvanje lasTako kot se iz leta v leto oziroma iz sezone v sezono spreminjajo modne smernice za oblačila, se spreminja tudi modno barvanje las. Vsako leto se pojavi kakšen odtenek, za katerega strokovnjaki napovedujejo, da bo letošnje leto najbolj priljubljen. V frizerskih salonih Lassana redno spremljamo modne napovedi in sledimo temu, kakšni naj bi bili odtenki barv za lase prihajajočo sezono, a še vedno ohranjamo temeljno idejo, da ne gre nikoli za vsako ceno slediti modnim zapovedim. Predvsem zato, ker je cena barvanja las zgolj zaradi mnenja nekoga drugega, lahko previsoka. Ne za vaš žep, temveč za vaš videz.

Modno barvanje las ni zgolj nanašanje barv

Za kakovostno pobarvane lase se je treba kar precej potruditi. Poleg dobrih profesionalnih barv je nujno tudi ustrezno znanje in poznavanje tehnik barvanja. Naši frizerji se zato redno izobražujejo pri svetovno priznanih strokovnjakih, ki so tehnike barvanja izpopolnili skoraj do popolnosti. Za modno barvanje las je pomembno, da so združeni pravi odtenki barv za lase, da se izbrane barve lepo ujemajo z barvo kože in očmi posameznika in da so barve kakovostno nanesene. Tako barve izjemno obstojne, se ne izpirajo, lasje se ne razbarvajo, cena barvanja las pa je tako vedno upravičena. Izbira barve tako poudari kratko frizuro, vašo osebnost in obraz. 

Odtenki barv za laseCena barvanja las

ZELO LEPE KRATKE FRIZURE ZA TANKE LASE

Kakšno barvo las izbrati?

V frizerskih salonih Lassana sodelujemo z najbolj kakovostnimi proizvajalci barv za lase, ki imajo na voljo izdelke, ki čim manj obremenjujejo lase in lasišče. Za uporabnike (stranke) je pomembna predvsem barva oziroma to, kako jo izbrati. Pri nas modno barvanje las vedno vključuje tudi pogovor s stranko, svetovanje o izbiri barv in modne pričeske ter čim podrobnejše pojasnilo, kakšen bo končni rezultat. Osnova pa so seveda vedno želje stranke. Naša naloga je, da stranki strokovno svetujemo, kakšno barvo izbrati in kakšni so trenutni trendi za modno striženje in barvanje las. Da so uporabniki naših storitev zadovoljni, nam že veš čas dokazujejo naše redne stranke, ki se k nam vedno znova vračajo.