Pošlji povpraševanje

Vrhunske frizerske storitve Lassana


Frizerstvo Lassana nudi svojim strankam profesionalne frizerske storitve po konkurenčnih cenah. Naša ponudba obsega širok spekter različnih storitev s področja frizerstva, kot so moško striženje ali britje, trajno kodranje las, podaljševanje las, barvanje las, modno ali klasično žensko striženje, oblikovanje pričesk za vsak dan ali posebne priložnosti (poroka, matura, birma,...) in shiatsu masaža lasišča (masiranje akupresurnih točk in energijskih kanalov na lasišču, vratu in ramenih).


Moško in žensko striženje las


Frizerstvo - moško in žensko striženjeStrokovno usposobljeni frizerji in frizerke v naši salonih imajo bogate izkušnje s frizerstvom in oblikovanjem pričesk, zato vam bodo z veseljem ponudili nasvet glede primerne pričeske, ki se bo najbolj podala vašemu obrazu. Zaposleni v salonih se redno izobražujemo in seznanjamo z najnovejšimi modnimi trendi na področju frizerstva, ki jih nato radi ponudimo strankam, ki si želijo preizkusiti nekaj novega, drznega. Tudi za ljubitelje in ljubiteljice klasičnih pričesk se bo našla primerna oblika in dolžina las, ki bo pomladila in osvežila vaš zunanji videz.
Pri svojem delu, pa naj si bo žensko ali moško striženje, uporabljamo kvalitetno lasno kozmetiko, ki nežno neguje vaše lase, jih ne oteži in jim daje nepremagljiv sijaj. Tudi pri izbiri barv za barvanje las smo zelo pozorni na to, kateri izdelek uporabimo na vaših laseh. Napačna izbira odtenka barve za lase lahko namreč hitro privede do nezaželenega končnega učinka. Zadovoljstvo strank s končno pričesko je v frizerstvu bistvenega pomena, zato vlagamo ves svoj trud v izpolnitev vaših želj glede striženja las, barvanja in oblikovanja pričeske.

po MODNO frizuro kar  NA 14 LOKACIJAH V LJUBLJANI


Pričeske za vsak okus in vsako priložnost


Frizerstvo Lassana vam med drugim nudi oblikovanje slavnostne pričeske, kot so frizure za maturantski ples. Ker k slavnostno urejeni pričeski sodijo tudi lepo oblikovani nohti in ustrezen make-up, lahko vse to opravite kar v naših salonih - vse na enem mestu.
Obisk našega frizerstva bo sproščujoča izkušnja, v kateri boste neizmerno uživali. Vaši lasje bodo po ženskem ali moškem striženju, barvanju in oblikovanju zasijali v svoji najboljši luči. Uporabljeni izdelki za nego jih bodo zgladili in globinsko nahranili.
Za sijoče lase in negovan videz obiščite frizerstvo Lassana na kar 14 lokacijah v Ljubljani ali pa nas pokličite za obisk frizerja na domu.

Dodatne informacije so vam na voljo na naši spletni strani. Vljudno vabljeni!