Pošlji povpraševanje

Masaža stopal in druga nega stopal Lassana d.d.

Podjetje Lassana d.d. nudi frizerske storitve, podaljševanje las in nohtov ter trajno odstranjevanje dlačic, v sklop nege stopal pa spadajo klasična ročna kraljevskamasaža stopal, refleksna masaža stopal, pedikura.

Masaža stopal

Celostna nega stopal

Privoščite si nekaj razvajanja in nege stopal v salonu Lassana. Masaža stopal ne bo dobro dela le vašim nogam, temveč bo sprostila celotno telo. S pomočjo pedikure stopite v pomlad z urejenimi stopali.

Nega stopal v Lassani je celostna in vključuje sledeče storitve:

  • kraljevsko masažo stopal
  • refleksno masažo stopal
  • pedikuro

NEGA STOPAL V SALONIH LASSANA

Pedikura

Lassana je na področju pedikure podjetje z dolgoletno tradicijo in s številnimi izkušnjami. Vaša stopala negujemo strokovno, nežno in učinkovito. V sklopu pedikerskih storitev nudimo mokro pedikuro ter zahtevnejšo medicinsko pedikuro. Opravljamo jo v nekaterih naših salonih (Dalmatinova, Zaloška, Slovenska 27 in Derčeva), pridemo pa tudi na dom ali na bolnišnični oddelek.

Klasična pedikura vključuje kopeli, odstranjevanje trde kože na stopalih, otiščancev, korekcijo deformiranih prstov na nogah ter oblikovanje in striženje nohtov, medicinska pedikura pa pomeni zdravstveno nego nog: poskrbi za vraščene nohte, kurja očesa, trdo kožo, glivična obolenja, zadebeljene nohte in podobno.

Za dodatno sprostitev vam po pedikuri priporočamo še masažo stopal. Nudimo celostno nego rok in nog, klasično in francosko manikuro ter podaljševanje nohtov.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki spodbuja krvni obtok in endokrine žleze. Omenjena nega stopal masaža, pri kateri z različnimi tehnikami masaže in s pritiskanjem na refleksne točke stopal sprostimo in uravnovesimo celo telo ter izzovemo reakcijo organa. Vsak organ v telesu je namreč povezan z refleksno točko na podplatih, z masažo teh točk na stopalih pa aktiviramo organ, ga uravnovesimo ter zmanjšamo ali omilimo blokado.

Z refleksno masažo stopal:

  • sprostimo celotno telo,
  • dosežemo razstrupljanje telesa,
  • izboljšamo pretok krvi in pospešimo prekrvavitev,
  • refleksna masaža stopal odpravlja nespečnost,
  • zvišamo naravno odpornost,
  • refleksna masaža stopal izboljša koncentracijo,
  • ustvarja čustveno ravnotežje ter poživi celotno telo.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Zakaj po masažo in nego stopal v salon Lassana?

Zaposleni v podjetju Lassana d.d. so strokovnjaki na področju nege stopal. Sprostimo vas s klasično masažo stopal, vas poživimo in napolnimo z energijo z refleksno masažo stopal ter s pedikuro oskrbimo vaše podplate, da boste samozavestno stopili v pomlad in poletje. Za lažji korak izberite podjetje Lassana in stopala vam bodo hvaležna.

Lassana d.d. | Nega stopal, pedikura, refleksna masaža stopal - povezave do naše spletne strani: