Pošlji povpraševanje

Modno žensko striženje za vse generacije in vse okuse

Žensko striženjePodjetje Lassana ima po vsej Ljubljani kar 14 frizerskih salonov, v katerih je našim strankam na voljo tako moško kot žensko striženje, z veseljem pa bomo seveda poskrbeli tudi za pričesko vašega otroka. Dober ženski frizer ni le strokovnjak za ženske pričeske, temveč zna svojim strankam tudi ustrezno svetovati. Da smo ves čas v stiku z najnovejšimi smernicami na področju ženskega striženja, se naši frizerji nenehno izobražujejo in obiskujejo seminarje vrhunskih strokovnjakov in proizvajalcev lasne kozmetike. Poleg lepe pričeske lahko poskrbimo tudi za vaše nohte, odstranjevanje nezaželenih dlak, lepo kožo, ličenje, masažo glave in celo striženje in nego nohtov na domu.

ŽENSKI FRIZER V LJUBLJANI

Klasično žensko striženje za bolj konzervativne dame

Mnoge gospe si s svojo frizuro ne želijo preveč izstopati, so pa kljub temu rade urejene. Tudi takšne želje vam uresničimo v salonih Lassana. Tako za moško kot za žensko striženje uporabljamo najsodobnejše tehnike striženja in oblikovanja, pri tem pa uporabljamo pripomočke in lasno kozmetiko, ki je v skladu s sodobnimi trendi: kakovostna in neinvazivna. Zavedamo se namreč, da je poleg dobre pričeske pomembno tudi zdravje las in lasišča. Klasične ženske pričeske so barvno bolj umirjene, pa tudi linije so navadno simetrične in manj stroge. Odločite se pa lahko tudi za moderne kratke frizure za goste lase.

Ženske pričeske

Moderne ženske pričeske za drzne gospe

Žensko striženje se iz leta v leto spreminja, tako na področju tehnik striženja kot barvanja. Če spadate med tiste dame, ki s svojo pričesko rade izstopate in ste tudi na tem področju rade drzne in moderne, potem so saloni Lassana prava izbira za vas. Ženski frizer mora namreč poznati najnovejše smernice na svojem področju, kar je mogoče le z rednim izobraževanjem. Izjemno delo našega kreativnega tima si lahko dvakrat na leto ogledate tudi na predstavitvi modnih pričesk, ki gledalcev nikoli ne razočara, z dolgoletno tradicijo pa nenehno dokazujemo, da je tako kakovostno moško striženje kot žensko striženje vedno v modi. Ne spreglejte pa tudi ponudbe nege nog stopal in pedikure v centru Ljubljane! Pričakuje vas ugodna cena striženja in barvanja las ter naravnega kodranja las!