Pošlji povpraševanje

Naravni lifting obraza: mini vložek za maksimalne rezultate


Naravni lifting obraza ne pomeni nujno, da se morate z bolj ali manj izrazitimi znaki staranja spopasti povsem sami, brez profesionalne pomoči. Poimenovanje naravni lifting obraza se namreč pogosto nanaša na vse nekirurške metode, katerih cilj je lifting obraza. Cena je v primeru, da se odločite za bolj naravni lifting obraza, precej ugodnejša, seveda pa so tu še mnoge druge prednosti ...


naravni lifting obrazaTudi mini lifting obraza je invaziven kirurški poseg


Vsako operacijo spremlja določeno tveganje, kar seveda velja tudi za lifting obraza. Cena, ki jo lahko plačate zaradi zapletov med operacijo, je lahko zelo visoka, pri čemer ne mislimo na denarni znesek. Mnoge ženske menijo, da je odločitev za mini lifting obraza bolj varna, kar sicer do določene mere drži, vendar pa je tudi mini lifting obraza navsezadnje operativni poseg, zaradi česar tveganje ni povsem izključeno. Mini lifting obraza sicer delimo na lifting srednjega dela obraza in spodnjega dela; tako se za lifting srednjega dela obraza pogosto odločajo predvsem mlajši ljudje, ki se soočajo z odvečno kožo na tem predelu.

LIFTING OBRAZA


Je naravni lifting obraza sploh lahko učinkovit?


Kaj pa ostane tistim, ki jih zanima predvsem nekirurški, naravni lifting obraza? Krema za lifting obraza je ena od opcij, vendar pa tovrstni izdelki pogosto niso najbolj uspešni pri opravljanju svojega naloge. Podobno velja tudi za razne »čudežne recepte iz domače kuhinje«, ki naj bi poskrbeli za naravni lifting obraza, in za tehniko, imenovano »lifting masaža obraza«. Zgolj z masažo obraza liftinga žal ne boste dosegli, seveda pa lahko metoda pripomore k boljši prekrvavitvi in posledično lepši koži. V Lassani pa na srečo poznamo učinkovito rešitev za vas. To je nekirurški lifting, pri katerem se uporablja vrhunska ELOS-tehnologija, ki temelji na prepletu radiofrekvenčne in optične energije. Zaradi povečane tvorbe kolagenskih vlaken bo vaša koža mnogo bolj gladka in prožna. Preverite še preostalo ponudbo naših salonov, kjer vam je med drugim na voljo tudi profesionalna pedikura.


naravni lifting obraza