Pošlji povpraševanje

Lasni podaljški bodo osvežili vašo pričesko - podaljševanje las v Ljubljani


Ste se naveličali vaše stare frizure? Imate kratko pričesko in bi želeli vsaj za en dan občutiti, kako je imeti dolge las? Potem nas obiščite v enem izmed naših salonov Lassana v Ljubljani. Smo podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo. Ponujamo širok spekter frizerskih storitev, med drugim tudi podaljševanje las. Gre za natančen postopek, ki pa bo vašo pričesko popolnoma spremenil. Vaši lasje bodo z lasnimi podaljški izgledali odlično. Lasni podaljški so različni glede na to, za kakšno podaljševanje las ste se odločili. Cena lasnih podaljškov je odvisna od vrste lasnih podaljškov in količine. Vendar pa je cena, ki jo boste pri nas plačali za podaljševanje las, več kot ugodna. Če torej razmišljate o podaljševanju las, potem nas obiščite v Ljubljani. Poskrbeli bomo, da bodo lasni podaljški videti popolno in naravno, nad ceno storitve pa boste več kot navdušeni.

Lasni podaljški cena

Lasni podaljški za začasno ali trajno podaljševanje las


Če ste se odločili za podaljševanje las, lahko izberete začasno ali trajno podaljševanje las. Začasno podaljševanje las z lasnimi podaljški je primerno za osvežitev oziroma polepšanje pričeske za en večer. Lasne podaljške pripnemo na naravne lase, sam postopek podaljševanja las pa traja slabo uro. Lasne podaljške lahko pripnemo tudi s spajalno tekočino, kar nam vzame približno eno uro. Takšni lasni podaljški bodo zdržali tudi tri pranja, odstranimo pa jih s posebno odstranjevalno tekočino. Odločite se lahko za naravne ali sintetične lasne podaljške. Trajno podaljševanje las je cenovno nekoliko dražje, vendar je tudi učinek daljši. Postopek trajnega podaljševanja las v naših salonih v Ljubljani traja približno tri ure, poskrbimo pa tudi za odstranjevanje lasnih podaljškov.


Ugodna cena podaljševanja las v Ljubljani


Podaljševanje las v Ljubljani v naših salonih je izvedeno strokovno in profesionalno. Cena podaljševanja las je odvisna od količine las in od tega, za katero vrsto podaljševanja ste se odločili. V vsakem primeru je cena podaljševanja las ugodna.

ŽENSKE FRIZURE

CENIK FRZERSKIH STORITEV

Podaljševanje las Ljubljana cena