Pošlji povpraševanje

Izpadanje las pri moških povzroči plešo, ki ni zaželena


Izpadanje las pri moških je gotovo zelo nepriljubljeno. Le malo pripadnikov močnejšega spola je navdušenih nad plešo. Lase pri moških so že od časov Samsona povezovali z močjo in možatostjo, zato se moški od njih še dandanes zelo težko poslovijo. Se še spomnite, kako je Dalila ostrigla Samsona, da je ta izgubil svojo moč. Ko pa so mu lasje zrasli, je moč prišla nazaj, saj jo je črpal iz svojih bujnih las. Si predstavljate, kakšna katastrofa bi bila, če bi Samsona doletelo še močno izpadanje las?


Vse več sodobnih moških se sprašuje, kako preprečiti izpadanje las. Vzroki za izpadanje las so pri moških in ženskah načeloma različni, nekateri pa so enaki. Izpadanje las pri moških je pogosto tudi dedno pogojeno zaradi preobčutljivosti na testosteron. Še dobro, da je mogoče izpadanje las pri moških in ženskah preprečiti. Če vas skrbi prhljaj in izpadanje las, vam priporočamo, da se oglasite v salonu Lassana, kjer dobro vemo, kako preprečiti izpadanje las. Za dame pa izvajamo tudi trajno lakiranje nohtov oziroma gelish lakiranje.


Izpadanje las pri moškihIzpadanje las pri moškem je za marsikoga neprijetna nadloga

Zanimivo je, da izpadanje las pri moškem celo pogosteje kot moškega samega prizadene žensko, ki je njegova partnerica. Večina žensk si želi, da ima njihov moški bujne in lepe lase, zato sta prhljaj in izpadanje las pri njihovem partnerju zagotovo zelo slaba novica. Moški so večinoma bolj pragmatični, zato prhljaj in izpadanje las jemljejo kot nekaj samoumevnega. Toda ni treba tako. Prhljaj in izpadanje las je mogoče preprečiti. Danes je znanost tudi na področju preprečevanja prhljaja in izpadanja las že dobro napredovala, zato natančno vemo, kako preprečiti izpadanje las.


Kako preprečiti izpadanje las z nami ni več vprašanje

Ker poznamo vzroke za izpadanje las, natančno vemo, kako izpadanje las tudi preprečiti. Če vas je prizadelo močno izpadanje las, vam svetujemo, da se čimprej oglasite v našem salonu Lassana, kjer izpadanje las pri moških in ženskah učinkovito zaustavimo.

Lassana | Izpadanje las pri moških - preprečimo ga!