Pošlji povpraševanje

Trajno kodranje las s kakovostnimi preparati za naravno kodranje las

Trajno kodranje lasČe ženske s kodrastimi ali valovitimi lasmi hrepenijo po ravnih laseh, pa tiste z ravnimi lasmi pogosto želijo uiti monotonosti s čudovitimi kodri. Kodrasti lasje so v nenehnem gibanju, hkrati so romantični in zapeljivi. Uresničite si željo - skodrajte si lase. In kako skodrati ravne lase? Ena od možnosti je trajno kodranje las v frizerskem salonu. Oblikovanje trajne je proces, pri katerem se struktura las spremeni iz valovite ali ravne v skodrano. S posebnimi tehnikami navijanja lahko naredimo pričesko bolj polno in bujnejšo. Tehnika navijanja las je odvisna od želene velikosti kodrov, ta pa od velikosti navijalcev in dolžine las. Na tehniko vplivata tudi struktura in kakovost las. Za trajno kodranje las je nujna uporaba izključno temu postopku namenjenih preparatov preverjene kakovosti. Naravno kodranje las je postopek, pri katerem las nikoli ne češemo z gostim glavnikom in jih nikoli ne sušimo brez nastavka oziroma dušilca. Po postopku pa je priporočljivo uporabiti masko za obnovo las in izdelke za vlaženje, ki naj vsebujejo čim več naravnih snovi. Ti izdelki so sicer nekoliko dražji, vendar pa cenejši vsebujejo tudi več kemikalij. Brez kakovostne lasne kozmetike za nego las boste zelo težko ukrotili svoje kodre, lasje pa bodo brez leska in suhi. Pomagamo si lahko tudi s kodralnikom za lase.

STE ZADOVOLJNE Z VAŠIM ŽENSKIM FRIZERJEM?

Trajno in naravno kodranje las v frizerskem salonu Lassana

V frizerskih salonih Lassana vam nudimo nego las, ki ustreza strukturi in kakovosti vaših las, klasično in modno striženje ter oblikovanje vseh vrst priložnostnih pričesk. Poleg barvanja las s kakovostnimi lasnimi barvami izvajamo tudi trajno ravnanje las ter trajno kodranje las z več vrstami kakovostnih preparatov, ki bodo ohranili vitalnost in lesk vaših las, predvsem pa naravno kodranje las. Ker je kemijski proces trajnega kodranja dokaj intenziven, je izjemno pomembno, da preparat za kodranje uporablja izkušena oseba. V nasprotnem primeru lahko pride do težav oziroma do nezadostnega učinka.

Naravno kodranje las

Ste naveličane svojih ravnih las in si želite čudovitih kodrov, pa ne veste, kako skodrati lase? Potem je trajno kodranje las prava rešitev za vas. Pokličite nas in si rezervirajte termin. Naši frizerji vas z veseljm pričakujejo.