Pošlji povpraševanje

Pomlajevanje - glajenje gub na obrazu z ELOS tehnologijo

Naša koža je vsak dan izpostavljena številnim obremenitvam od zunaj. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime so spremembe, ki kožo tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Zunanjim obremenitvam pa je najbolj izpostavljena koža na obrazu, kjer se še hitreje pojavijo znaki staranja. Koža izgubi sijaj in napetost, pojavijo se gubice in gube, kasneje se pojavi povešena in ohlapna koža. Zdrav in mladosten videz pa lahko vaši koži na obrazu povrne pomlajevanje, ki bo tudi izboljšalo kožno teksturo. Nekirurško pomlajevanje bo odstranilo tudi vse nepravilnosti na koži: od starostnih in sončnih peg, aken, žilic pa vse do znamenj in brazgotin.

V kozmetičnih salonih Lassana vam nudimo pomlajevanje kože z vrhunsko in inovativno ELOS tehnologijo, s katero lahko pomladimo in učvrstimo kožo tako na obrazu kot na telesu.

Glajenje gub na neboleč in neinvaziven način

Pomlajevanje V salonih Lassana izvajamo edini neboleč in neinvazivni poseg na svetu za učvrstitev kože in glajenje gub z FDA dovoljenjem in odličnimi rezultati. Učinki pomlajevanje so podobni t. i. face liftingu, a s to razliko, da za tovrstno glajenje gub ni potrebna operacija. Poseg je učinkovit in prijeten za stranko, z njim pa lahko odstranimo majhne gubice ali vidno zmanjšamo globoke gube. Odstranimo lahko tudi usahle podočnjake in veke ter učvrstimo kožo na podbradku, vratu in dekolteju. Koža na obrazu je po posegu čvrsta in elastična, nanjo pa lahko takoj nanesemo ličila. Poseg traja od 15 do 40 minut, časovni razmik med posameznimi posegi pa mora biti od 4 do 6 tednov. Število posegov je odvisno od stanja in teksture kože, običajno pa se želeni rezultati pokažejo že po 3 do 5 posegih.

Pomlajevanje na osnovi radiofrekvence - fotopomlajevanje

V našem salonu na Zaloški izvajamo tudi prvo in edino fotopomlajevanje, ki deluje na osnovi radiofrekvence. S fotopomlajevanjem odpravljamo pigmentne nepravilnosti, kot so sončne in starostne pege, posamezne žilice in brazgotine. Med samim posegoma se opazno izboljšuje tudi tekstura kože, kot so gubice, brazgotine in groba koža.

Poseg traja 50 minut, med enim in drugim posegom pa je časovni razmik od 4 do 6 tednov. Stanje in tekstura kože vpliva na število posegov, običajno pa se želeni rezultati - čvrsta in elastična koža na obrazu - pokažejo že po 3 posegih. Pomlajevanje kože s fotopomlajevanjem je primerno za vse tipe kože.

Za zdrav in mladostni videz nas obiščite. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Lassana | Pomlajevanje, glajenje gub, koža na obrazu - povezave do naše spletne strani: