Pošlji povpraševanje

Trajno ravnanje las ukroti še tako neukrotljive kodre

Trajno ravnanje lasNavadno je tako, da smo ljudje redko zadovoljni s tistim, kar nam je namenila narava - ljudje z ravnimi lasmi si želijo bujne kodre, kodrolasci pa dolge gladke lase. Včasih je bilo v modi trajno kodranje, danes pa je zelo priljubljeno trajno ravnanje las, predvsem pri tistih, ki se že od mladosti borijo z neukrotljivimi kodri ali imajo valovite frizure. V ta namen nas pogosteje obiščejo ženske kot moški. Navadno so že preizkusile likanje las, rade pa bi dosegle trajnejši učinek. S sodobnimi preparati za nego las je to mogoče, pri tem pa je pomembno poudariti tudi, da s pravim pristopom ravnanje las minimalno poškoduje lase.

FRIZERSKI SALON V SREDIŠČU MESTNEGA VRVEŽA (LJUBLJANA CENTER)

Zakaj je trajno ravnanje las v salonu Lassana odlična izbira?

Vsi tisti, ki imate nakodrane lase, dobro veste, kako težko je doseči, da so ravni. Lahko se odločite za likanje las, a to je le začasna rešitev. Če si želite dlje časa imeti ravne lase, se odločite za trajno ravnanje las. S tem se boste znebili vsakodnevnega ravnanja, vaši lasje pa bodo sijali od zdravja. V salonu Lassana že vrsto let izvajamo trajno ravnanje las. Cena je glede na učinek izjemno ugodna.

Pasti, ki jih prinaša ravnanje las

Likanje lasDejstvo je, da je treba lase za trajno ravnanje las obdelati z določenimi kemičnimi preparati, ki izničijo naravno kodranje. V frizerskih salonih Lassana smo se odločili za preparate, ki so izjemno neagresivni, a vseeno učinkoviti, saj je naš cilj ohraniti zdrave lase in lasišče. Druga neprijetnost, ki se lahko primeri ob neprofesionalnem pristopu, je da so lasje po posegu, ko jih doma umijete, spet skodrani in suhi, zaradi preparatov pa tudi lomljivi. Vzrok za to so bodisi neprimerni preparati bodisi neprimerni postopki - v vsakem primeru pa je cena za ravnanje las ob takšnih posledicah previsoka. Poleg tega se moramo po postopku trajnega ravnanja las držati strogih navodil - nekaj dni ne smemo umivati las, jih spenjati v čop ipd. V salonih Lassana zato natančno preučimo vaše lase, izberemo primerne preparate in izvedemo ustrezne postopke. Vi pa zapustite salon s čudovitimi gladkimi in sijočimi lasmi.