Pošlji povpraševanje

Gube na čelu - koža na obrazu je najbolj izpostavljena zunanjim obremenitvam

Gube na čelu še bolj kot ostale gube na obrazu jasno spregovorijo o telesnem in tudi duševnem zdravju človeka. Celice z leti izgubljajo sposobnost samoobnavljanja, zaradi manjše količine kolagena in upadanja hormona estrogena je koža na obrazu vse manj čvrsta, vse manj elastična. Gube na obrazu vzniknejo kot prepleten niz navidez nepovezanih dejavnikov. Nanje vplivajo nezavedna mimika, naravno staranje kože v kombinaciji z genetiko in preveč površne nege, nezanemarljiv pa je tudi vpliv okoljskih dejavnikov.

Koža na obrazu je namreč skozi leta izpostavljena številnim zunanjim obremenitvam, kot so onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime. Kmalu se na naši koži začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore ter gube na čelu. Koža izgubi sijaj in napetost, kmalu se pojavi povešena in ohlapna koža. Tega seveda ne moremo povsem preprečiti, lahko pa z različnimi tehnikami proces upočasnimo. Eden bolj znanih in učinkovitih je nekirurški lifting obraza z laserjem.

Glajenje gubNekirurški lifting obraza s pomočjo ELOS tehnologije

Danes se vedno več ljudi odloča za nekirurški lifting obraza z laserjem, eno najučinkovitejših tehnik za glajenje gub in pomlajevanje kože. Nekirurški lifting obraza z ELOS tehnologijo kombinira radiofrekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. S povečanjem kolagenskih vlaken koža na obrazu postane bolj prožna, gube na čelu pa so zravnane. Nekirurško pomlajevanje kože z ELOS tehnologijo traja manj kot eno uro, vlažilni gel pa med postopkom kožo ščiti in jo vlaži. Po tretmaju je koža lahko malo pordela, drugih stranskih učinkov ponavadi ni. Po postopku lahko tudi nanesete ličila in tako nadaljujete vsakodnevna opravila.

Glajenje gub je le eden od učinkov ELOS metode fotopomlajevanja. Z laserjem lahko odpravimo tudi žilne in pigmentne motnje na koži in histološko vplivamo na njeno strukturo.

Nad gube na čelu tudi z mezoterapijo

Naravna in izredno učinkovita metoda za nekirurško pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju je tudi mezoterpaija. Ta spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube - tudi trdovratne gube na čelu. S pomočjo izredno tanke in kratke igle v srednji sloj kože do globine šestih milimetrov vbrizgamo zdravilno tekočino, na primer hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline ali antioksidante. Po postopku je koža videti napeta, spočita in sijoča.

Naj gube na čelu postanejo preteklost, vaša koža na obrazu pa znova mladostna in sveža. Odločite se za nekirurški lifting obraza v kozmetičnem salonu Lassana.

Vabljeni!

Lassana | Fotopomlajevanje kože po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: