Pošlji povpraševanje

Modne ženske frizure in modne moške frizure za leto 2017!


Modne ženske frizure in modne moške frizure, ki bodo kraljevale v letu 2017, obljubljajo veliko volumna, dolgih las, kodrov, nizkih čopov, površnih kit in moških fig! Najbolj modne ženske frizure so pisane na kožo tistim, ki jim ne uspe krotiti kodrov!


Večno modne ženske frizure: paž


Paž frizure so večno modne ženske frizure! Pristajajo vsem oblikam obraza, še posebno. modne ženske frizure pa so letos tudi druge različice paž frizur: hit bo podaljšan paž, ki je že precej preraščen, pričeska v stilu Micka Jaggerja v sodobnejši različici.

modne kratke frizure

Vračajo se modne ženske frizure z veliko volumna!


Pospravite likalnike! Letos izberite afrofrizuro ali mehke kodre v stilu Marylin Monroe. Tudi spete pričeske z volumnom ostajajo v trendu. Kaj pa modne kratke pričeske? Kratkolasa dekleta bodo izbrala kratke modne frizure: ravne, valovite, razmršene in asimetrične, s poudarkom na volumnu.


Najbolj modne moške frizure to pomlad in poletje


Običajno se moški odločajo za kratke modne frizure, primerne za športne aktivnosti. Prav tako radi prisegajo na klasiko, kot je pričeska s prečo na strani in lepo počesanimi lasmi. Tudi letos bodo imeli kar nekaj možnosti pri izbiri modne kratke pričeske, zato bo lahko vsak našel zase kaj primernega.

NUDIMO TUDI PEDIKURO


Modne kratke frizure za moške


Tudi moškim najljubše pričeske so letos zelo modne. Kratke frizure ostajajo večna klasika - enakomerno kratki lasje po vsej glavi ali daljši na vrhu in krajši ob straneh. Zelo modne pa so tudi oblike Pompadour: kratki lasje pri straneh, na vrhu glave pa daljši in dvignjeni.

modne ženske frizure


Najbolj trendi so modne moške frizure za dolge lase


Pravi hit leta za moške pa je frizura Man-bun; lasje so dolgi in na vrhu glave speti v figo! Med zelo modne moške frizure sodi tudi oblika Top-knot, pri katerih je stranski del obrit, zgoraj pa so lasje dolgi in se nosijo speti v figo. V salonih Lassana vam bomo z veseljem svetovali glede izbire prave pričeske! Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/lassana/strizenje-las