Pošlji povpraševanje

Poceni frizer: Lassana - najdaljša tradicija v mestu

Poceni in dober frizer v Ljubljani je, kljub številnim ponudnikom, prava redkost. Striženje, barvanje in nega las - podaljševanje, ravnanje ali kodranje vas lahko stane precej časa in denarja, a ne če si razvajanje privoščite pri poceni frizerju z najdaljšo tradicijo v mestu. Frizerski studio Lassana, na številnih lokacijah poskrbi, da ste vedno brezhibno urejeni, vaši lasje pa zdravi in sijoči.

poceni frizer ljubljana

Sprememba pričeske - osebni in frizerski izziv

Frizerski poklic je svojevrstna umetnost, da bi jo obvladali pa zahteva veliko truda, časa in znanja, zato tudi tovrstne storitve niso vedno poceni. Vsi Lassanini frizerji so med najboljšimi na svojem področju, kljub temu pa vse naše storitve, ne le striženje, ostajajo prvovrstne, a dostopne in poceni. Vsak frizer bo vesel vaše želje po spremembi pričeske, saj to pomeni, da bo ustvarjal, da boste s spremembo resnično zadovoljni tudi vi, pa vam najprej priporočamo frizersko svetovanje. Glede na obliko, linije in poteze obraza, kakor tudi tip las in vaš stil ter življenjski slog bomo poskrbeli, da boste iz našega salona odšli s pričesko, ki se je ne boste naveličali. Že veste kdaj in kam boste naslednjič zavili k frizerju? Profesionalni frizerji in kozmetiki v Lassani, vam z veseljem pomagamo ustvariti popoln videz, da se boste počutili udobno, čudovito in samozavestno.

OBIŠČITE NAŠ frizerski SALON V centru LJUBLJANe!

Obdržite frizerja, ki si vzame čas za svetovanje glede domače nege ali težav, ki jih imate z lasiščem

Dober frizer je tisti, ki si vzame dovolj časa za svetovanje svojim strankam. Poznavanje modnih smernic, obvladanje tehnik barvanja in striženja, posluh za želje strank ter prilagoditev pričeske vašemu obrazu in tipu las, zahteva veliko znanja in izkušenj, ki pa jih ima prav vsak naš frizer. Svetovanjeglede vzdrževanja pričeske doma, kdaj k frizerju na obnovitev videza, kako se boriti z izpadanjem las in katere produkte uporabljati, vse boste izvedeli ob naslednjemu obisku. Kljub temu, da nudimo vrhunske storitve na področju urejanja modnih moških frizur (nudimo celo certificirana izobraževanja), pa za naše stranke ostajamo dostopni in poceni. Frizer, h kateremu se vedno znova vračajo zadovoljne stranke je dober in poceni frizer. Naši frizerski studii v Ljubljani nudijo svetovanje in striženje za moške, ženske ter otroke in številne kozmetične storitve, ki so vam na voljo v kar 14 salonih v mestu.