Pošlji povpraševanje

Kratke frizure za svečane dogodke


Če želite svojim lasem privoščiti le tisto najboljše, obiščite frizerski salon Lassana. Ne posvečamo se le dolgim lasem, ampak ustvarjamo tudi čudovite kratke frizure. Poskrbeli bomo za nego las, vse pa prilagodili glede na to, kakšne lase imate. Kratke frizure vam bodo prinesle mladosten videz. Če so vaši lasje težko ukrotljivi, nikar ne skrbite, saj poskrbimo tudi za kratke frizure za goste lase, s katerimi boste videti odlično. Za vse posebne priložnosti se še posebej potrudimo in ugodimo željam kratkih frizur za mlade. Če ste vabljeni na poroko, pa naredimo tudi elegantne kratke frizure za poroko. Naše salone lahko za modne kratke frizure obiščete ob delavnikih med 6. in 20. uro ter ob sobotah med 7. in 14. uro.

modne kratke frizure

Modne kratke frizure, da boste kot nove


Nimate časa, da bi obiskali naš salon, ampak nujno potrebujete novo kratko frizuro? Ni problema, saj z veseljem pridemo tudi na dom. Seveda poleg kratkih frizur za goste lase, redke lase in vse druge vrste las nudimo tudi barvanje in niansiranje las, ki ju naredimo s kakovostnimi barvami. Nikakor ne boste dolgočasne, uredimo tudi razigrane kratke frizure za mlade. Seveda se za odlične kratke frizure in vse ostale storitve tudi redno izobražujemo in sledimo trendom, učimo se tudi o kratkih frizurah za poroko.

modne kratke pričeske

Modne kratke frizure za videz kot iz škatlice


Poleg kratkih frizur smo med dodatno ponudbo za vas pripravili še shiatsu masažo lasišča, ličenje in manikiro, podaljševanje nohtov in klasično britje. Vse kot nalašč za vaše popolno razvajanje. Naši odlični frizerji in frizerke bodo tako poskrbeli za modno kratko frizuro, obenem pa boste domov lahko odšle s čudovito manikiro. Če ne marate kratkih frizur, vam lase lahko podaljšamo s clip-in lasnimi podaljški, tako boste postale čudovite dolgolaske. Skratka, od nas nihče ne gre nezadovoljen, saj izpolnimo vse želje in poskrbimo za dovršen videz vsake stranke.

GELIRANJE NOHTOV

LIČENJE V SALONU LASSANA