Pošlji povpraševanje

Moško striženje v frizerskih salonih Lassana v Ljubljani

Moško striženjeNa področju oblikovanja in nege las posebno mesto zavzemajo modne moške frizure. Čeprav se na prvi pogled s svojimi lasmi bistveno več ukvarjajo ženske, pa se tudi moško striženje tako pri nas kot v svetu vseskozi ravna po modnih smernicah. Poleg tega so tudi na to področje prodrle sodobne tehnike barvanja, striženja in nege las, ki jim v salonih Lassana ves čas sledimo. Le tako vam lahko ponudimo moško striženje, ki je sodobno in v koraku s časom. V vseh 14 salonih po vsej Ljubljani je na voljo moški frizer, ki je posebej izobražen za striženje moških in se redno izobražuje na področju urejanja moških las.

MOŠKI FRIZER V LJUBLJANI

Kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode

K urejeni podobi vedno sodi tudi urejena frizura, tako pri ženskah kot pri moških. Če hočete imeti dobro frizuro, je nujno, da se odločite za resnično kakovostno moško striženje. Le tako si boste lahko tudi doma oblikovali lepo pričesko. Izognite se situacijam, ko je vaša pričeska ob odhodu iz salona odlična, ko si jo skušate oblikovati sami, pa ne gre. Dober moški frizer poskrbi, da se boste lahko uredili tudi sami. Predvsem pa zna stranki svetovati in upoštevati njene želje. Ne glede na to, kakšno frizuro si želite - sodobno ali bolj klasično - kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode.

Barvanje las tudi za moške - modne moške frizure

Modne moške frizureBarvanje ženskih las je danes nekaj povsem samoumevnega. Lahko celo trdimo, da so redke ženske, ki nimajo pobarvanih las. Pri moških pa je dolgo veljalo, da je zanje primerno le moško striženje, barvanje pa naj ostane ženska domena. A danes so takšni klišeji preteklost. Mnogi moški se poleg striženja odločijo tudi za barvanje. Če gre za starejše sivolase gospode, se z barvo navadno skušamo čim bolj približati njihovi naravni barvi las in poskrbimo, da barva ni videti nenaravna. Pri drugih, kjer barvanje le nadgradi moško striženje, pa so možnosti enake kot pri ženskah. Privoščite si drzno barvo ali pa le nekoliko osvežite svojo naravno barvo las - moški frizer že dolgo ni več le tisti, ki občasno skrajša vaše lase.