Pošlji povpraševanje

Modno striženje

V frizerskih salonih Lassana vam nudimo moško in žensko striženje, na voljo vam je klasično in modno striženje, oblikovanje vseh vrst priložnostnih pričesk, niansiranje ali barvanje las s kakovostnimi lasnimi barvami, podaljševanje in zgostitev las, nudimo pa tudi trajno kodranje in trajno ravnanje las z več vrstami preparatov, ki ne bodo poškodovali vaših las ali razdražili lasišča. Ob modnih frizurah, ki upoštevajo individualno strukturo in kvaliteto las, nudimo tudi celostno nego lasišča in vam omogočamo profesionalno frizersko svetovanje s strani naših strokovnjakov.

Za vas smo pripravili tudi dodatno ponudbo, ki vključuje masažo lasišča ter osnovne kozmetične storitve - ličenje in manikiro, podaljševanje nohtov in klasično britje.

Strokovnjaki v vseh frizerskih salonih Lassana iz Ljubljane smo med najboljšimi na področju modnega striženja in novih barvnih trendov, kar dokazujemo tudi z vsakoletno organizacijo show seminarja London po Londonu. Smo pa tudi edino frizersko podjetje, ki dosega mednarodne standarde najvišjega razreda AAA.

KAKO DO KRATKE FRIZURE Z GOSTIMI LASMI?

Modne frizure

Modne frizure in modni načini striženje se nenehno spreminjajo, zato se strokovnjaki v frizerskih salonih Lassana trudimo, da ostajamo tudi na področju modnih frizur opaženi in v koraku s časom. Najbolj odštekanih modnih frizur večkrat ni mogoče uporabiti v vsakdanjem življenju, odražajo pa duh časa, pomenijo posebno vrsto umetnosti, kažejo na spretnost frizerjev pri modnih načinih striženja ter jih je mogoče občudovati na modnih revijah.

Vendar ob tistih nenavadnih obstajajo tudi modne frizure, ki ne izstopajo tako zelo iz povprečja in so primerne tudi za vsak dan. Sodobni trendi 2018 so elegantni in lepi, izstopajo pa predvsem kratke frizure - med njima predvsem bob in pixie. Bob slog je za oblikovanje najmanj zahteven (oblikujete ga lahko doma le s krtačo) in pristoji vsem, ne glede na obliko obraza ali modni slog, modno strižen pixie pa se še posebej poda ženskam z drobnim obrazom. Dekletom z daljšimi lasmi letos priporočamo fru-fru in popestritev modne frizure s prameni različnih nians.

Modno striženje predstavlja tudi zanimive, polne in drugačne barve, zaradi katerih boste izstopali iz povprečja.

Za razliko od ženskega se moško modno striženje ni veliko spremenilo. Moške modne frizure so ob straneh še zmeraj krajše, na sredini pa daljše. Pomembno je tudi dobro oblikovanje s strani izkušenih frizerjev, ki vam lahko svetuje tudi o vzdrževanju pričeske doma.

Res pa je vsak las zgodba zase, zato vam pred drastično spremembo priporočamo frizersko svetovanje, v katerem izmed salonov Lassana.

Frizersko svetovanje za kratke frizure gostimi lasmiFrizersko svetovanje

V frizerskih salonih Lassana vam je zmeraj na voljo profesionalno frizersko svetovanje, pa naj vas zanima klasično ali modno striženje, barvanje ali nega las. Frizersko svetovanje še posebej priporočamo, preden se odločite za drastično spremembo frizure.