Pošlji povpraševanje

Žensko striženje

Žensko striženje po vaših željah. Vaše lase negujemo s svetovno priznanimi lasnimi proizvodi, ki zagotavljajo popolno nego ter hkrati zdrav, naraven in sijoč videz vaših las. Bogata in hranljiva formula deluje v obsegu popolne nege in zaščite las in je zelo uporabna pri striženju žensk.

Žensko modno striženje

Lasna kozmetika je osnovana na naravnih materialih, ki lahko vsebujejo tudi izvlečke morskih alg. Lasna kozmetika se je razvila do mere ekskluzivnih formul pri negovanju suhih in občutljivih las, upadlih in tankih ter barvanih las. Frizerski salon Lassana vam nudi modno moško in žensko striženje ter pričeske po najnovejših trendih, privoščite pa si lahko tudi ekstravagantno frizuro za posebne priložnosti, s katero boste prav gotovo zablesteli in ponosno izžarevali svojo lepoto.

FRIZERSKI SALON LASSANA - VEČ KOT LE STRIŽENJE

Moško striženje

Danes tudi moški zahtevajo pri frizerju striženje po zadnji modi in trendih. V zadnjem času so najbolj moderne malo daljše, razkuštrane in na videz neurejene moške frizure. Trendovska je prav tako irokeza, ki je lahko bolj ali manj vidna. Še vedno pa so na razpolago tudi klasične frizure, športne frizure ali elegantne frizure. Skratka moško striženje je odvisno od želja vsakega posameznika.


Moške frizure - trendi v letu 2018

V letu 2018 so najpopularnejše pričeske tiste, ki izboljšajo fantovsko identiteto tako, da jo naredijo urejeno in trendno. Najpopularnejši so srednje dolgi lasje oblikovani v edinstvenem slogu. Trendna moška pričeska polovično pobrit stil. Takšna pričeska je odlična za poletni čas, poleg tega pa je preprosta za vzdrževanje.

moderno moško striženje ekstravagantno žensko striženje

Fantom z večjimi ušesi zelo pristojijo daljši lasje, ki jih naredijo privlačnejše. Daljši ravni lasje oblikovani v razmršenem stilu pripomorejo k bolj seksipilnem videzu. Moškim odlično pristojijo preproste in urejene pričeske. Moški z ravnimi lasmi srednje dolžine so videti molj urejeni in trendni. Ta pričeska je najbolj modna pričeska tega leta. Ta stil je zelo priljublena izbira med fanti. Zato le obišite dobrega frizerja v Ljubljani pri Lassani.