Pošlji povpraševanje

Napeta koža na obrazu - sanje vsake ženske

Vaša kože že dolgo ni več tako sijoča in madostna, kot je bila nekoč, saj sta stres in hiter tempo življenja naredila svoje. In kljub vsem domačim tretmajem in kremam, koža na obrazu vseeno izgleda otrujena in mlahava, nič več ni napeta, tako kot včasih. Se tudi vi kdaj sprašujete kako nazaj do napete kože na obrazu? Napeta koža na obrazu ni več misija nemogoče. V salonu Lassana se vsak dan srečujem š tevilnimi ženskami in moškimi različnih starostnih skupin, ki bi svoji koži na obrazu, radi povrnili napetost in sijaj. In mi jim pomagamo z rezličnimi tretmaji do napete kože na obrazu z nekirurškim pomlajevanjem in odstranjevanje gub. Kot znano, napeto kožo na obrazu dosežemo s številnimi oblikami nekiruršega pomlajevanja. Eden izmed njih je tudi metoda z mikro-igelno mezoterapijo. Tovrstno metodo uporabljamo, ne samo za napet kožo na obrazu, temveč tudi na predelu vratu, rok in dekolteja.

Nekirurško pomlajevanje - Terapija za mladost

Nekirurško pomlajevanje in odstranjevanje gubNekirurško pomlajevanje in odstranjevanje gub z mikro-igelno mezoterapijo je proces, ki vaši koži na obrazu vrača napetost, sijaj, jo vlaži in ji daje lesk. Gre za nekirurški način pomlajevanja, kjer s pomočjo mikro-igel vnašamo v kožo 0,3 mm globoko hranilne snovi, ki koži na obrazu vračajo napetost. Tak proces nekiruršega pomlajevanja, s pomočjo mezoterapije, koži pomaga, da se hitreje regenerira, obnavljajo celice in gladijo površinske gube. Tretma ne vpliva na krvni sistem in prav tako ni možna zastrupitev.

Odstranjevanje gub - naj vaš obraz zasije

Za odstranjevanje gub se lahko odločate med tremi različnimi paketi. Za vse informacije v zvezi z odstranjevanjem gub, nekirurškim pomlajevanjem, mezoterapijo in ostalimi lepotnimi tretmaji, smo vam salonu Lassana na voljo preko telefona ali maila. Lahko pa se oglasite tudi pri nas, kakorkoli, z veseljem vam bomo pomagali do rešitve.

Napeta koža na obrazu z nekirurškim pomlajevanjem

Lassana| Napeta koža na obrazu | nekirurško pomlajevanje, odsranjevanje gub - povezave do naše spletne strani: