Pošlji povpraševanje

Glajenje gub z dostopnimi nekirurškimi metodami

Glajenje gub z neinvazivnimi metodami postaja vse bolj popularno, saj so postopki, ki gube na obrazu brez kirurških posegov uspešno odstranijo, postali cenovno dostopni in se jih izvaja v kozmetičnih salonih.

Za učinkovito glajenje gub ne potrebujete kirurga

Glajenje gubV treh salonih Lassana v Ljubljani, vam izkušeni kozmetologi nudimo kar nekaj oblik nekirurškega pomlajevanja kože in glajenja gub, ki bodo koži na obrazu povrnili elastičnost in mladostni videz. Odločite se za glajenje gub s pomočjo mezoterapije, laserske tehnologije ELOS ali kisikove terapije. Koža na obrazu je namreč skozi vse leto najbolj izpostavljena vsem zunanjim vplivom, prav tako pa nas vedno opozarja tudi na naše nezdrave navade in razvade ter pomanjkanje nege. V Lassaninih salonih s pomlajevalnimi postopki vašo kožo obnovimo, negujemo in ji povrnemo zdrav sijaj. Za negovalne tretmaje se lahko odločite, tudi če gube na obrazu še niso zelo izrazite. Zaradi ugodne cene in profesionalne obravnave nam zaupajo tako mlajše kakor tudi starejše stranke, vsem pa je skupno, da je ob odhodu iz salona koža na obrazu pomlajena in žareča. Pomembno je, da za kožo primerno skrbimo, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

VEČ O NEINVAZIVNIH NAČINIH POMLAJEVANJA

Z laserjem nad gube na obrazu

Glajenje gub izvajamo na rokah, dekolteju in vratu, najpogosteje pa našim strankam vseh starosti zgladimo in omilimo gube na obrazu. Če vaša koža na obrazu že kaže posledice staranja ali imate starostna znamenja se odločite za ELOS lasersko tehnologijo ali fotopomlajevanje. Uporaba laserja je primerna za vse tipe kože, z uporabo le tega pa je odstranjevanje gub, pigmentnih madežev in celo brazgotin enostavno, popolnoma neboleče in brez stranskih učinkov. Pojavi se lahko le rdečica, ki izgine že po nekaj urah, takoj po tretmaju pa lahko uporabite tudi ličila in rdečico po potrebi zakrijete.

Ne čakajte, da bo koža na obrazu ovela

Postopek mikroigelne mezoterapije učinkovito odpravlja gube na obrazu, glajenje gub s to metodo, pa učinkovito vpliva tudi na izrazite gube na čelu. Naši kozmetiki vam bodo z mirkoiglami v kožo vbrizgali vitamine, aminokisline in druge naravne hranilne snovi, ki bodo spodbudile obnovo celic in nastanek kolagena, vaši koži pa takoj povrnile zdrav sijaj in elastičnost. Postopek je varen in relativno neboleč, pomembno pa je, da je izveden profesionalno, zato se oglasite v enem od naših salonov. Odstranjevanje gub (tudi gube na čelu) je najbolj optimalno, če izbrane tretmaje ponavljate oz. se odločite za vzdrževalno terapijo. Ne spreglejte tudi storitve naravnega liftinga obraza!