Pošlji povpraševanje

Pomlajevanje kože na obrazu za mladosten videz

Koža na obrazu je izpostavljena številnim obremenitvam, zato se na njej hitreje pokažejo znaki staranja. Koža izgubi sijaj in napetost, pojavijo se gubice in gube, kasneje tudi povešena in ohlapna koža. Zaradi pretiranega izpostavljanja soncu se lahko na koži pojavijo rjave lise, s staranjem pa obrazne mišice oslabijo, kar še dodatno postara poteze obraza.

K sreči lahko danes koži na različne, neagresivne in varne načine v veliki meri povrnemo zdravje in s tem tudi lepoto. Poleg kirurških obstajajo za pomlajevanje obraza tudi nekirurške metode. Z njimi pomlajujemo predvsem vrhnje plasti kože, tako da odstranimo pigmentne madeže, globoke pore, drobne brazgotine, gubice in gube, vplivamo pa lahko tudi na volumen obraza.

Ena najnovejših metod na področju lepote je mezoterapija, naravna in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Rezultat je svež in mladosten videz. Pomladitev obraza s pomočjo mezoterapije vam lahko ponudimo tudi v kozmetičnih salonih Lassana.


Pomlajevanje obraza z mezoterapijo

Mezoterapija spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube. Koža se regenerira, navlaži in postane elastična. S staranjem kože se namreč zmanjša njena prekrvavitev, zaradi česar je oslabljena oskrba s kisikom in hranili, kar onemogoča telesu izločanje toksinov. Iz tega razloga se pojavijo znaki prezgodnjega staranja in nezdrav, utrujen videz.

Pomlajevanje kože na obrazu s pomočjo mezoterapije bo uspešno odpravilo:

  • utrujen videz kože,
  • izgubo tona in sijaja,
  • gube in ohlapnost,
  • škodljive posledice izpostavljenosti soncu ter
  • celulit.

Pomladitev obraza z mikro iglamiPomlajevanje kože

Mezoterapija je enostaven, varen in razmeroma neboleč postopek. S pomočjo izredno tanke in kratke igle v srednji sloj kože do globine šestih milimetrov vbrizgamo zdravilno tekočino, na primer hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline ali antioksidante. Po postopku je koža videti napeta, spočita in sijoča.

Za doseganje optimalnega uspeha je treba pomlajevanje obraza z mezoterapijo večkrat ponoviti. Priporoča se od pet do sedem postopkov, po tem pa dva postopka na vsake pol leta.

Zelo pomembno je, da pomlajevanje kože na obrazu z mezoterapijo izvaja izkušen in strokovno usposobljen specialist, ki vam bo svetoval o najbolj primerni metodi. Zato vas vabimo, da nas obiščete in se naročite na pregled v našem kozmetičnem salonu.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Lassana | Pomlajevanje kože, pomlajevanje obraza, pomladitev obraza - povezave do naše spletne strani: