Pošlji povpraševanje

Striženje las - dolgih in kratkih ter oblikovanje modnih pričesk

Striženje las nam lahko povzroči precej skrbi, predvsem, če smo kdaj v preteklosti od frizerja odšli nezadovoljni. Vse prepogosto naletimo na frizerje, ki ne upoštevajo naših želja ali pa nam ne znajo svetovati glede pričeske, ki bi nam najbolj pristajala. Si želite nove pričeske, pa ne veste katerega frizerja izbrati? Se bojite, da boste znova razočarani? To se vam ne bo zgodilo, če boste obiskali frizerski salon Lassana. Striženje las je za nas prava »mala malica«, saj znamo svetovati strankam, hkrati pa jim tudi prisluhnemo in upoštevamo njihove želje. Potrebujete modno pričesko za svečano priložnost? Obiščite nas v frizerskem salonu Lassana. Prepričani smo, da boste iz salona odšli zadovoljni in navdušeni nad pričesko!

Striženje las

Modna pričeska za vsako priložnost

Modna pričeska je pričeska, ki sledi modnim trendom. V frizerskem salonu spremljamo trende, zato vemo kaj je trenutno »in«. Z veseljem vam bomo svetovali o pričeski, ki bi vam najbolj pristajala. Nudimo vam tudi nego las, ki ustreza strukturi in kakovosti vaših las, klasično striženje in oblikovanje vseh vrst priložnostnih pričesk. Poskrbimo za modne ženske frizure in modne kratke pričeske. Striženje las opravimo profesionalno - pred vsakim korakom se posvetujemo s stranko, zato je končni rezultat vedno zadovoljna stranka, ki iz salona odide s širokim nasmehom. Vabimo vas v frizerski salon Lassana na striženje las, oblikovanje modne pričeske ali katero koli drugo storitev, ki vam jo nudimo.

TUDI IZ TABKIH LAS SE DA UREDITI ZELO PRIVLAČNE KRATKE FRIZURE

Striženje las in druge storitve

Striženje las ni vse, kar vam je na voljo v našem salonu. Za vas poskrbimo z oblikovanjem pričeske (tudi modne kratke frizure), z manikuro, ličenjem, pedikuro in epilacijo. Vse storitve so kvalitetno opravljene, saj so zadovoljne stranke, ki se vračajo z zaupanjem vedno na prvem mestu. Veselimo se vašega obiska v salonu Lassana.