Pošlji povpraševanje

Nega nog in nohtov na nogah - klasična ali profesionalna pedikura

Danes so naša stopala skoraj ves dan v stiku s trdimi tlemi, dodatno pa jih obremenjujejo dolgotrajno sedenje, prekomerna telesna teža in nepravilna obutev, zato je redna nega nog izredno pomembna. Še posebno ženske svoja stopala vse prevečkrat stiskamo v ozke čevlje. Pretesna obutev lahko povzroči nastanek bolečih tvorb, kot so kurja očesa in otiščanci. Na petah in blazinicah prstov pa se pojavi suha, razpokana, groba in trda koža. Poleg tega čevlji in nogavice preprečujejo naravno odvajanje vlage in onemogočajo zračenje preznojenih nog, kar povzroča razvoj glivic. Te pa spreminjajo strukturo nohta, ki se sčasoma začne debeliti, drobiti in lahko povzroči različne deformacije, kot so vraščeni nohti, neprijeten vonj in zadebelitev nohta.

Če se torej želimo izogniti resnim zdravstvenim zapletom, je redna nega nog in nohtov na nogah nujna. Klasična pedikura bo poskrbela za osnovno nego nog, stopal in nohtov na nogah, za zdravljenje zgoraj naštetih tegob pa bo še bolj primerna profesionalna oz. medicinska pedikura. Oprema za medicinsko pedikuro namreč vključuje tudi kirurške instrumente, s katerimi lahko odstranimo težave tako na podplatih kot na nohtih. Nega nog s profesionalno pedikuro vam je na voljo tudi v naših štirih pedikerskih salonih: na Dalmatinovi 11, Derčevi 31, Slovenski 27 in na Zaloški 7. Naši izkušeni pedikerji pa vas lahko obiščejo tudi na domu ali v bolnišnici.

Profesionalna pedikura - medicinska nega nog

Medicinska profesionalna pedikura je postopek, pri katerem uporabljamo kirurško sterilne instrumente. Medicinska nega nog obsega nego in oskrbo problematičnega stopala, ki vključuje odstranjevanje trde kože, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, sanacijo glivičnega nohta, korekcijo vraščenih nohtov s posebnimi vzmetnimi sponkami in korekcijo deformiranih prstov na nogah.

PROFESIONALNA PEDIKURA V LJUBLJANI

Za zdravje in lep videz vaših stopal bo poskrbela strokovno usposobljena ekipa pedikerjev z dolgoletnimi izkušnjami. Naša oprema za pedikuro je vrhunska in najsodobnejša. Proti vraščenim nohtom se borimo s posebno vzmetno sponko, ki jo izdelamo za vsak noht posebej. Sponka ni moteča niti pri vsakdanjih opravilih niti pri športu. V učinkovitosti in eleganci naših vzmetnih sponk smo edinstveni, cenovno pa zelo ugodni.

Naši pedikerji bodo poskrbeli tudi za oblikovanje in lakiranje vaših nohtov, prav tako pa so vam na voljo različne nege stopal.

Profesionalna nega nog oz. pedikura je namenjena vsem, ki jih pestijo težave s stopali. Obisk pedikerja pa je lahko tudi izključno lepotilne narave. V vsakem primeru vam bodo stopala hvaležna.

Obiščite nas, vabljeni pa tudi na našo spletno stran!

Lassana | Nega nog, profesionalna pedikura, oprema za pedikuro - povezave do naše spletne strani: