Pošlji povpraševanje

Podaljševanje las v Ljubljani - cena podaljškov za lase je pri nas konkurenčna!

Podaljševanje las je izredno priljubljeno. V Lassani vam ponujamo različne storitve, med drugim tudi začasno ali trajno podaljševanje las. Podaljški za lase, ki jih uporabljamo, so kakovostni in obstojni. Naši frizerji vam bodo znali tudi ustrezno svetovati, katero barvo lasnih podaljškov izbrati in kakšna dolžina bo najbolj primerna za vas. Cena naših storitev je konkurenčna in strankam prijazna. V enem od naših salonov v Ljubljani bomo poskrbeli za to, da boste domov odšli zadovoljni in veseli. Lassano sestavlja strokovno usposobljena ekipa frizerjev, ki prisluhne željam vsake stranke in storitev prilagodi vsakemu posamezniku in njegovemu življenjskemu stilu. Naši največji vrednoti sta tradicija in kakovost, na področju frizerstva pa imamo dolgoletno tradicijo in veliko izkušenj, široko mrežo salonov po Ljubljani in strokovno usposobljeno ekipo. V lastnem izobraževalnem centru se v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke. Naš kreativni tim enkrat na leto predstavi lastno kolekcijo modnih pričesk. Ponujamo vam širok spekter frizerskih storitev, od priljubljenega podaljševanja las, pramenov in ravnanja las pa vse do balayage pričesk. Cene lasnih podaljškov in ostalih naših storitev so konkurenčne, razmerje med kvalitetno storitev in ceno pa odlično.

podaljški za lase - Ljubljana


Podaljški za lase za fantastične pričeske za vsako priložnost

Podaljški za lase, ki jih uporabljamo pri storitvi podaljševanje las, so kvalitetni in trpežni. V naših salonih v Ljubljani vam ponujamo dve vrsti podaljševanja las, začasno in trajno. Z začasnim podaljševanjem las lahko vašo vsakdanjo pričesko v zelo kratkem času spremenimo v modno pričesko, ki bo pritegnila mnoge poglede. Podaljševanje las s podaljški za lase izvajamo na dva načina. Prvi način začasnega podaljševanja las je začasno spenjanje lasnih podaljškov priznane britanske znamke Hairaisers. Gre za preprost in cenovno bolj ugoden način, pri katerem pramene lasnih podaljškov pripnemo na vaše naravne lase s sponko in ustvarimo takojšen učinek. Podaljševanje las na tak način je izredno priljubljeno, primerno pa je za različne formalne in tudi neformalne dogodke. Drugi način spajanja začasnih podaljškov za lase je s spajalno tekočino, ki je obstojna od enega do treh umivanj. S podaljški za lase lahko ustvarimo fantastične frizure za različne priložnosti. Če ste se tudi vi naveličali vaše kratke vsakdanje frizure, nas obiščite! Poskrbeli bomo, da bo vaša nova pričeska bujna in atraktivna.

POZANIMAJTE SE O CENAH PODALJŠEVANJA IN RAVNANJA LAS


Trajno podaljševanje las v Ljubljani

Poleg začasnega podaljševanja las vam v Ljubljani ponujamo tudi trajne lasne podaljške. Če si torej želite trajnejšo spremembo, se lahko odločite za trajno podaljševanje. V primerjavi z začasnim podaljševanjem las je cena res nekoliko višja, vendar pa je tudi učinek daljši. Podaljševanje las traja tudi do tri ure, saj gre za izjemno natančen postopek, ki mora biti opravljen nič manj kot popolno. Nega podaljšanih las zahteva od vas nekaj previdnosti, saj potrebujete poseben šampon in krtačno. Trajni lasni podaljški navadno zdržijo okoli tri mesece, odstranjevanje pa opravimo v enem od naših salonov v Ljubljani.

cena podaljševanja las


Lasni podaljški, s katerimi boste izgledale fantastično

Kakovostni podaljški za lase lahko poskrbijo, da se v le nekaj trenutkih vaša kratka pričeska spremeni v dolgo. Veliko žensk se odloča za podaljševanje las bodisi zato, ker potrebujejo spremembo, bodisi zato, ker bi želele na kakšni zabavi izgledati lepše. V salonih Lassana smo pri svojem delu profesionalni in strokovni. Vsakemu posamezniku in posameznici ustrezno svetujemo in damo napotke za nego las doma. Podaljški, s katerimi opravljamo podaljševanje las, so zelo kakovostni in po videzu popolnoma enaki naravnim lasem. Zato bo vaša pričeska izgledala pristno in naravno. Če ste tudi sami naveličani kratke frizure ali potrebujete fantastično pričesko za kakšno posebno priložnost, nas obiščite v salonu. Poskrbeli bomo, da boste naš salon zapustili nasmejani in srečni.


Podaljševanje las je le ena od naših storitev

Spekter naših storitev je izjemno širok. Poleg kakovostnih frizerskih storitev za moške in ženske naša ponudba zajema tudi brivstvo, pedikuro, manikuro, ličenja, kisikovo terapijo, pomlajevanje, oblikovanje telesa, depilacije in posebne storitve, kot so barvanje trepalnic z namenskimi barvami za trepalnice in obrvi, zgoščevanje trepalnic, oblikovanje obrvi s pinceto ali voskom, barvanje obrvi z namenskimi barvami za trepalnice in obrvi in masaža hrbta s toplotnimi oblogami.