Pošlji povpraševanje

Modne kratke frizure za moške in ženske

Pravil, kakšne so 'prave' moške oziroma ženske frizure že dolgo ni več, saj oboji nosijo tako dolge kot kratke modne pričeske. Pri izbiri je najpomembnejše to, da se v svoji koži (oziroma frizuri) dobro počutite in da ste z njo zadovoljni. Še tako umetelna modna pričeska nima nobenega smisla, če se tisti, ki jo ima, zaradi nje slabo počuti in je posledično ne zna nositi. Modne kratke frizure so primerne za vse starosti in sloge - od najmlajši do starejših, od ultra modernih do klasičnih striženj. Modno striženje prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vaše dobro počutje zanesljivo znali izbrati najbolj primerno obliko in barvo za vas.

Modne kratke frizure

OBIŠČITE MOŠKEGA FRIZERJA V SALONU LASSANA

Modne kratke frizure za ženske so izjemno trendovske

Že lani so bile modne kratke pričeske za ženske izjemno trendi, letos pa to drži še bolj. V salonih Lassana redno sledimo modnim trendom, zato svojim strankam lahko ustrezno svetujemo pri izbiri barve in oblike modne kratke frizure. Sodobne tehnike modnega striženja in barvanja las so zelo spremenile oblikovanje pričesk, zato je pomembno, da so naši frizerji in frizerke nenehno v stiku z novostmi. Le tako lahko ponudimo najbolj kakovostne storitve v vseh naših salonih v Ljubljani. Kratke modne frizure so primerne za vse tipe obrazov, saj poudarijo njegove linije in obliko glave, je pa pomembno, da se s pričesko poudarijo prednosti in zakrijejo morebitne pomanjkljivosti. Dober frizer vam bo znal svetovati tako, da boste zasijali v vsej svoji lepoti.

Modne kratke pričeske

Praktična in modna kratka pričeska

Poleg tega, da so modne kratke frizure nadvse tredovske, so tudi praktične. Res je, da je treba frizerja obiskati pogosteje, a navadno krake lase samo umijemo, hitro posušimo in nekoliko oblikujemo, pa smo pripravljeni za skok v dan. Poleg tega je treba redno obiskovati frizerja tudi z dolgimi lasmi, a se večina tega ne drži. Pri kratkih laseh lahko tudi hitreje menjate barvo las, saj v nekaj mesecih stara barva preraste, in že ima frizer na voljo prazno platno. Modne kratke pričeske lahko tudi zelo hitro prilagodite priložnosti: za elegantne prireditve se uredite manj opazno in bolj umirjeno, za divjo zabavo s prijatelji pa so lahko modne kratke frizure popolnoma 'nore'.