Pošlji povpraševanje

Manikura - nega nohtov je pomemben del nege rok

Manikura in nega rokPodobno kot obraz so tudi roke in nohti izpostavljeni mnogim zunanjim vplivom. Z rokami opravljamo vsa mogoča opravila, dodatno pa so izpostavljene detergentom, čistilom in pogostemu umivanju z milom.Manikura oziroma nega rok in nohtov je tako postala nuja. Na rokah se najhitreje pokažejo starostne pege, poudarjene žile, gube in suha koža. Po drugi strani pa so negovane in zdrave roke odsev osebne urejenosti in zdravja, zato je dobra in redna nega rok in s tem tudi nega nohtov zelo pomembna.

Hitro in enostavno nego vaših rok vam med drugim omogoča manikura nohtov. Ko so roke in nohti urejeni, lahko pride na vrsto še lakiranje. To se začne z nanosom podlaka, nadaljuje z lakom in konča z nanosom nadlaka. Lahko se odločite za barvni lak po vaši izbiri ali pa za priljubljeno francosko manikuro.

Klasična in welness spa manikura v Kozmetičnem salonu Lassana Ljubljana


V kozmetičnem salonu Lassana Ljubljana vam je na voljo tako klasična nega nohtov kot welness spa nega rok. Pri negi rok in nohtov uporabljamo vrhunsko kozmetiko, ki ima neverjetne negovalne in pomlajevalne učinke in je kos še tako izsušeni koži na rokah in še tako šibkim nohtom. Klasična nega nohtov se začne z namakanjem dlani v toplo kopel z dodatkom olja vrtnic. Nato se posvetimo obnohtni kožici, oblikovanju in hranjenju nohtov, temu pa sledi kratka masaža in nanos hranljive kreme. Po želji vam nohte tudi nalakiramo.

Welnes spa manikura pa poleg klasične manikure vsebuje še nego rok s posebnim pilingom, ki se spremeni v hranljivo masko za roke. Tako kožo globinsko očistimo in pripravimo na pomladno ali jesensko obdobje. Po maski izvedemo daljšo masažo dlani, nato pa jih namažemo s hranljivo kremo. Welness Spa manikura je primerna za vse tipe rok, še posebno pa za kožo, ki je uvela in utrujena. Za še posebno suho, hrapavo in razpokano kožo pa priporočamo parafinsko kopel dlani.

Nega rok - parafinska kopel dlani pozdravi suho, hrapavo in razpokano kožo


Parafinsko kopel pripravimo tako, da parafin, ki smo mu dodali eterična olja, segrevamo do dobrih 50°C in vanj večkrat zapovrstjo namočimo dlani in zapestja. Roki potem toplo zavijemo in uživamo v prijetnem prehajanju toplote in učinkovin iz parafina v naši roki. Ko se po 20 minutah parafin shladi, 'rokavici' odstranimo. Parafinska kopel dlani kožo globinsko očisti, navlaži in dolgoročno nahrani. Suha, hrapava in razpokana koža bo postala mehka, voljna in prožna.

Manikura - naravna nega nohtov za zdrav in sijoč videz. Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

Kozmetični salon Lassana | Manikura in nega rok v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: