Pošlji povpraševanje

Manikura- Lepe roke za samozavesten videz

Redna nega rok in nohtov - na kratko manikura - je postopek, s katerim si v kozmetičnem salonu Lassana Ljubljana zagotovite čudovite roke, ki jih boste z veseljem pokazali. Tako kot obraz so tudi roke pri človeku izjemno izpostavljene različnim zunanjim vplivom, zato se znaki staranja na njih hitreje pojavijo in so ravno zaradi nezakritosti rok hkrati bolj opazni. Manikura je strokovni postopek, s katerim roke negujemo, zavremo znake staranja in jih zavarujemo pred zunanjimi vplivi. Poskrbeli bomo tudi za vaše nohte, ki bodo naravnost zablesteli. V naših salonih vam je na voljo nega celotnega telesa - fizerske storitve, manikura in parafinska kopel dlani, pedikura, epilacija, ličenje ... od nas boste vedno odšli urejeni in mladostni od glave do peta.

ManikuraManikura za moške in ženske

Urejeni nohti in lepe roke so pomemben del podobe vsakega posameznika, tako moškega kot ženske. Nega rok in nohtov spada k osnovni negi in skrbi za svoj videz, a jo kljub temu pogosto zanemarjamo. Napačno je mišljenje, da manikura ni smiselna za tiste, ki veliko delajo z rokami in so te zelo obremenjene. Pravzaprav velja ravno nasprotno - za bolj obremenjene roke in nohte je treba še intenzivneje skrbeti, tako doma kot s strokovnimi tretmaji. Manikura namreč ne le polepša roke, temveč jih tudi ustrezno zaščiti in utrdi. K sreči se tega vedno bolj zavedajo tudi moški, ki so sicer še vedno manj pogosti obiskovalci salona Lassana Ljubljana kot ženske, a jih je kljub temu iz leta v leto več.

GELIRANJE NOHTOV

Parafinska kopel dlani

Manikura ni le postopek, s katerim polepšamo roke, marveč je predvsem nega nohtov in rok. Tako za moške kot za ženske je izjemno blagodejna parafinska kopel dlani. Ta pozitivno deluje na roke, ki so slabo prekrvavljene, blagodejno delujejo tudi na ljudi z revmatičnimi obolenji in artrozami, izjemne koristi pa so se pokazale tudi pri utrujenih, suhih in razpokanih rokah. Strokovna manikura bo dolgoročno polepšala vaše roke in nohte ter poskrbela za zdrave roke.

Lassana | Manikura, nega nohtov, nega rok, Ljubljana, parafinska kopel dlani - povezave do naše spletne strani:
  • Nega nohtov
  • Nega rok
  • Ljubljana
  • Parafinska kopel dlani