Pošlji povpraševanje

Manikura - nega rok in nohtov v salonu Lassana Ljubljana

Manikura LjubljanaNaše roke in z njimi tudi nohti na rokah so vsakodnevno na ogled množici ljudi. Negovani in brezhibno urejeni nohti odražajo našo skrb za urejenost in zdravje. Nega rok in nohtov je zato zelo pomembna. Tudi če nohti niso nalakirani, naj bodo vseeno lepo in enakomerno postriženi ter čisti.

Lepe in urejene nohte bo zagotovila predvsem pravilna nega. Manikura je nega naravnih nohtov, ki vam jo nudimo tudi v salonih Lassana Ljubljana. Poleg klasične in francoske manikure nudimo tudi nego rok in nohtov ter njihovo podaljševanje. Zagotovo vas bo navdušila tudi naša novost - geliranje nohtov oz. lakiranje nohtov z zelo obstojnim gelom.

Kakovostna kozmetika za nohte bo pripomogla, da vaši nohti ne bodo zgolj brezhibno urejeni, temveč tudi sijoči. Zato v salonu Lassana uporabljamo profesionalno kozmetiko Nail Creation, Gelish in La Biosthetique.

NEGA ROK IN NOHTOV V LJUBLJANI

Urejeni nohti na rokah po zaslugi klasične in francoske manikure

Manikura, ki jo izvajamo v salonih Lassana Ljubljana, je lahko klasična ali francoska. Pri klasični manikuri nohte najprej pomočimo v toplo kopel, saj vlaga nohtom povrne elastičnost, kar omogoči lažje oblikovanje. Po kopeli sledi oblikovanje nohta, odstranitev odvečne obnohtne kožice, na koncu pa po želji stranke nohte z izbrano barvo tudi nalakiramo.

Urejeni nohti

Za francosko manikuro so značilni nevtralni, skoraj nežni barvni odtenki lakov ter bela konica nohta. Nohti v tem videzu izražajo enostavno eleganco in nego, videti so naravno lepi in brezhibni.

Francoska manikura nohtov se začne z nanosom podlaka, ki ščiti in vlaži noht, hkrati pa omogoča lepši in trajnejši nanos osnovnega laka. Nato z belim lakom namažemo konice nohtov, ko se te posušijo, pa čez cel noht nanesemo osnovni lak, ki je nežne bež ali rožnate barve. Za konec nohte premažemo še z nadlakom, ki zaščiti nanos osnovnega laka. Možni je izbirati med več vrstami manikure, lahko pa izberete tudi parafinsko kopel.

Naj urejeni nohti na rokah ne bodo le želja. Manikura v salonih Lassana Ljubljana poskrbi za občudovanja vredne nohte. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Lassana | Manikura Ljubljana, urejeni nohti, nega rok in nohtov - povezave do naše spletne strani: