Pošlji povpraševanje

Geliranje nohtov za zdrave, lepe in obstojne nohte - Lassana, Ljubljana

Geliranje nohtov je postalo pravi modni trend, saj so gel nohti videti zelo trdni in zdravi, predvsem pa lepi. Naše roke so namreč vsakodnevno na ogled mnogo ljudem, najbolj opazen, čeprav majhen del pa so nohti na rokah. Zato je zelo pomembno, da svoje nohte negujemo in skrbimo, da so vedno urejeni. Tudi če nohti niso nalakirani, naj bodo vseeno lepo in enakomerno postriženi ter čisti.

Geliranje nohtov

Umetne nohte delimo na začasne in trajne. Začasne lahko kupimo v trgovini in so zalepljeni po celi dolžini nohta; trajne, med katere sodijo tudi gel nohti, pa izdelamo s posebnim postopkom na nohtno ploščo. Glede na snov, iz katere so izdelani, jih delimo na nohte, pripravljene z akril sistemom (prah in tekočina), in nohte, pripravljene z gel sistemom (geliranje z UV utrjujočim gelom). Pri akril sistemu se dve samostojni kemikaliji po združitvi utrdita. Geliranje nohtov je rezultat modernega razvoja kozmetike za nohte, ki temelji na izkušnjah iz zobotehnike. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, materiali so brez vonja in ne izhlapevajo, poleg tega pa so zelo elastični.

ČUDOVITI GEL NOHTI

Geliranje nohtov v salonih Lassana Ljubljana z zelo obstojnim gelom Gelish

Gel nohtiZa urejene roke in nohte na rokah poskrbimo tudi v naših salonih. Nudimo vam storitve, kot so nega rok in nohtov, klasična in francoska manikura in podaljševanje nohtov. Pri našem delu uporabljamo profesionalno kozmetiko znamk LCN in Nail Creation, ki je znana po kakovostnih akrilnih lakih, gelih in proizvodih za podaljševanje nohtov.

Novost v naših salonih je tudi lakiranje nohtov z izjemno obstojnim gelom. Geliranje nohtov namreč izvajamo z izdelki Gelish, ki so znani prav po kakovostnih gelih za trajno lakiranje. Pred klasičnim lakiranjem ima geliranje kar nekaj prednosti. Gel nohti so po zaslugi gela ekstremno odporni in tudi bistveno bolj obstojni od klasično nalakiranih nohtov. Vaše naravne nohte gel učvrsti, čas sušenja pa je izredno kratek, saj se gel suši pod UV lučko. Geliranje nohtov je tako postopek, ki v salonu Lassana Ljubljana traja okoli 30 minut.

Za zdrav in naraven videz vaših nohtov se odločite za geliranje nohtov v naših salonih Lassana Ljubljana. Veseli bomo vašega obiska.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Lassana | Geliranje nohtov Ljubljana, gel nohti - povezave do naše spletne strani: