Pošlji povpraševanje

Mitsubishi Zubadan, 14 kW idr. možnosti, odlična zunanja enota

Mitsubishi Zubadan sodijo med najboljše zunanje enote na tržišču. To je predvsem zasluga posebne tehnologije Flash injeston z dvema obtočnima sistemoma, ki poskrbi za izboljšan plinski obtok, posledica pa je visoka ogrevalna moč. Tudi nadpovprečno hladne zime torej ne bodo več težava, če izberete Mitsubishi Zubadan (14 kW, 23 kW, 9 kW itn.).


Naprava Mitsubishi Zubadan 14 kW - območje optimalnega delovanja

Kolikšna je minimalna zunanja temperatura, pri kateri je še mogoče pričakovati optimalno delovanje zunanje enote? Denimo, da izberete Mitsubishu Zubadan 14 kW - naprava bo ohranila nominalno ogrevalno moč, torej 14 kW, vse do zunanje temperature -15 stopinj Celzija. Podobno učinkovitost pa je mogoče prav tako pričakovati pri enotah Zubadan z nižjo ali višjo ogrevalno močjo. Če boste zunanjo enoto Zubadan kombinirali z drugimi viri, pa je možno ogrevanje tudi v primeru, da temperature padejo do -28 stopinj Celzija. Pomembna prednost zunanje enote Mitsubishi Zubadan (14 kW in drugih) je obenem ta, da je njeno delovanje zaradi kakovostnega ventilatorja izjemno tiho, učinkovitost delovanja pa je še večja zaradi novega vbrizgalnega kompresorja, ki je vgrajen v naprave Zubadan.

mitsubishi zubadan 8 kW


Zunanja enota Zubadan + toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan

Da bi bil rezultat najboljši, torej cena ogrevanja čim nižja, morate biti seveda pozorni na to, da zunanjo enoto Zubadan kombinirate z ustrezno notranjo enoto. Odlične rezultate prinaša na primer toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan v kombinaciji z zunanjo enoto Zubadan. Seveda pa je Mitsubishi Ecodan le ena izmed možnosti, ki jih imate. V podjetju Orca Energija vam bomo na podlagi vaših specifičnih okoliščin svetovali, katera rešitev bi bila najustreznejša za vas. Poleg zunanjih enot Mitsubishi Zubadan (14 kW oz. ogrevalna moč po izbiri) vam ponujamo notranje enote naše lastne proizvodnje, katerih odličnost potrjujejo številni certifikati, ki smo jih prejeli v letih delovanja. Pomagamo vam ugotoviti, ali bi bila za vas primernejša zunanja enota oz. toplotna črpalka Mitsubishi 14kW, 8 kW ali katera izmed drugih opcij. Po potrebi pa vam pomagamo pri prijavi na razpis Eko sklada za pridobitev subvencije. S pridobitvijo nepovratnih finančnih sredstev bo vgradnja še posebej ugodna. Seveda pa so pri tem še pomembnejši dolgoročni prihranki, ki si jih lahko obetate, če se odločite za investicijo. Strošek naložbe se vam prej ali slej v celoti povrne.


Orca Exclusive Duo 200 + Mitsubishi Power Inverter

Zelo priljubljena izbira med kupci je kombinacija modela Orca Exclusive Duo 200 in zunanje enote toplotne črpalke Mitsubishi Power Inverter. Tehnologija Power Inverter poskrbi za nadpovprečno energijsko varčnost. Omogoča vam enostavno vremensko regulacijo, za delovanje sistema pa ne boste potrebovali dodatnih grelcev. Sistem je izredno primeren za objekte, kjer je skupna površina radiatorjev zelo velika. Poleg tega, da vam pomaga pri učinkovitem in varčnem ogrevanju prostorov v vašem domu, v stanovanju ali v hiši, pa vam omogoča poceni ogrevanje sanitarne vode.

mitsubishi zubadan 14 kw


Velika izbira zunanjih enot Mitsubishi (8kW, 14 kW in mnoge druge)

Naprave Orca so lahko visokotemperaturne ali nizkotemperaturne. Slednje so primerne predvsem za novejše objekte, vgradnja visokotemperaturne naprave pa se priporoča v starejših objektih z radiatorskim ogrevanjem, kjer bi želeli občutno zmanjšati vaše mesečne stroške. Del naše ponudbe pa predstavljajo še naprave za večje prostore/objekte. Izbirali boste med različnimi modeli in lastnostmi. Tako boste brez težav poiskali kombinacijo, ki bo zares optimalna za vašo konkretno situacijo. Veliko izbire pa vam nudimo tudi pri zunanjih enotah Mitsubishi Zubadan 8kW in druge možnosti. Poslovite se od nepotrebnih energetskih izgub in izkoristite prednosti, ki jih prinaša uporaba brezplačnih, obnovljivih virov energije. To bo imelo pozitiven vpliv tako na vašo denarnico kot na okolje. Vabljeni k ogledu naše bogate in kakovostne ponudbe. Če imate dodatna vprašanja, pa nam lahko pišete ali nas pokličete.

OGREVANJE HIŠE TUDI S TOPLOTNO ČRPALKO MITSUBISHI 8 KW