Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke Mitsubishi – cenik in vse, kar morate vedeti

Priljubljenost toplotnih črpalk je v zadnjih nekaj letih naravnost eksplodirala – ne zaradi njihovega ugodnega cenika, temveč zaradi številnih prednosti, ki jih prinašajo. Produkt vodilnega proizvajalca klimatskih naprav in toplotnih črpalk z invertersko tehnologijo je Mitsubishi Ecodan, kakovostni proizvod za ogrevanje in hlajenje, ki se uporablja po vsem svetu, navdušuje pa tudi uporabnike v Sloveniji. Pred nakupom toplotne črpalke pogosto najprej pomislimo na cenik ali pa se nanj tako močno osredotočimo, da drugih lastnosti naprave niti ne preverimo oziroma jih ne upoštevamo. Cenik toplotnih črpalk nikakor ne bi smel biti na prvem mestu pri odločanju za nakup. Potrebno se je osredotočiti na vrednost COP, ki predstavlja grelno število in na vrsto naprave, ki jo bomo izbrali. Mitsubishi toplotne črpalke so pri svojem delovanju tihe, učinkovite in poskrbijo za prijetno klimo v prostorih. Gre za nove, okolju prijazne sisteme proizvajalca Mitsubishi, ki za svoje delovanje potrebujejo minimalne količine električne energije. Verjetno nam ni potrebno posebej poudarjati, da to obenem pomeni tudi velike prihranke pri ogrevanju s toplotno črpalko Mitsubishi Ecodan. Za dodatne informacije o ceniku toplotne črpalke smo vam na voljo v podjetju Orca Energija.

Toplotne črpalke zemlja-voda cenik

V katerih primerih se lahko poslužimo novega modela toplotne črpalke Mitsubishi?

Modeli zunanjih enot so namenjeni stanovanjski uporabi, torej so tehnološko dovršeni. Zaradi novejše različice ventilatorja smo pri uporabi naprave deležni precej tišjega in povsem nemotečega delovanja. Včasih se ne zavedamo, kako nas lahko že najmanjši hrup med določenim opravilom vrže s tira, zato so se pri Mitsubishiju odločili postaviti tiho delovanje toplotne črpalke na prvo mesto. Prav to je še eden izmed razlogov, zakaj pri nakupu na prvo mesto nikoli ne smemo postaviti cenika. Na trgu je namreč ogromno cenenih naprav, ki ne bodo izpolnile naših pričakovanj. Mitsubishi stremi k proizvodnji toplotnih črpalk, ki s svojim hrupom ne motijo hišnih opravil oziroma opravil v stanovanju. Preden pomislimo na cenik, moramo preveriti še, koliko prostora bo zasedel določen model toplotne črpalke. Cenik toplotne črpalke Ecodan in podatke o modelih dobite na naši strani.

toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan cenik

Kdaj izbrati toplotno črpalko zemlja-voda?

Toplotna črpalka zemlja-voda je zgolj ena izmed treh vrst toplotnih črpalk, ki so nam na voljo. Zanjo potrebujemo dovolj zunanjega prostora, ki bo omogočal namestitev sistema v tla, zato ta vrsta toplotne črpalke ni primerna za vse domove. Preden pomislimo na cenik, se s prodajalcem posvetujmo o primerni vrsti toplotne črpalke glede na naš dom in potrebe. Mitsubishi nudi ogromno kakovostnih rešitev, ki so primerne tudi takrat, kadar se znajdemo v prostorski stiski. Edinstvena tehnologija uporabniku nudi največjo mero toplote z zelo nizko porabo energije. Proizvajalec ima na tem področju že več kot 35 let izkušenj, kar dokazujejo njegove inovacije in zadovoljni uporabniki po vsem svetu.

TOPLOTNE ČRPALKE

Zakaj se vse več posameznikov odloči za tovrsten način ogrevanja?

Kot smo omenili, razlog za nakup toplotnih črpalk ni njihov ugodni cenik. Tovrsten način ogrevanja nam v primerjavi z drugimi načini prinaša možnost večjega prihranka, hkrati pa poskrbi za večje udobje doma. Mitsubishi je zasnovan v skladu z najnovejšo tehnologijo, ki prispeva k boljšemu izkoristku delovanja, zmanjšane pa so tudi dimenzije, zato nimamo nobenih težav z montažo. Ljudje smo vse bolj ekološko ozaveščeni, skrb za okolje pa nam postaja vse pomembnejša. Toplotne črpalke so prijazne do okolja, omogočajo pa nam varčen način ogrevanja in prihranek pri stroških. V kolikor se zanimate za nakup kontaktirajte strokovnjake iz podjetja Orca Energija, ki vam bodo z veseljem posredovali dodatne informacije. Skupaj znižajmo stroške ogrevanja in izboljšajmo kvaliteto življenja! Preverite cenik toplotnih črpalk Mitsubishi.