Pošlji povpraševanje

Cena toplotne črpalke zrak voda - visoka kakovost in delovanje

O ceni toplotne črpalke je bilo ogromno povedanega in kljub temu, da gre v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi za malce višjo investicijo, se ta povrne zelo kmalu po nakupu. Ogromno je odvisno od vrste in učinkovitosti sistemov, ki se med seboj zelo razlikujejo po kakovosti in delovanju in prav tako prinašajo različne prihranke. Dostopna cena toplotnih črpalk je eden izmed glavnih razlogov, zakaj se ljudje odločamo za uporabo tovrstnih sistemov. Nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so odlična rešitev za ogrevanje celotnega stanovanja s talnim gretjem, radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Zanjo se lahko odločimo tako v primeru novogradnje, kot tudi v primeru dobro izoliranih objektov. Zelo pogosto uporabljene so toplotne črpalke 8kW. Dejstvo pa je, da je cena toplotne črpalke zrak voda bistveno ugodnejša od cene sistema voda voda ali zemlja voda, prav tako v slednjih primerih potrebujemo več prostora za montažo oziroma namestitev. Sama montaža je sicer preprosta in hitra, prav tako pa ne zahteva večjih posegov. Vsekakor ugodna cena toplotne črpalke zrak voda ni edini razlog za nakup. Napravo spremlja izjemna učinkovitost, investicija pa se zaradi občutnega znižanja stroškov zelo hitro povrne.


Zelo ugodna cena toplotne črpalke z montažo

Ena izmed najbolj ugodnih rešitev je naprava Coolwex. V kolikor se odločate za primer novogradnje, vam svetujemo izbiro nizkotemperaturne toplotne črpalke z ugodno ceno. Ali ste vedeli, da lahko ceno še dodatno znižamo, če izkoristimo možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev, ki jih podeljuje Eko sklad? Mnogi so navdušeni nad to idejo, s pomočjo katere lahko na enostaven in ugoden način dosežemo prijaznejše in prijetnejše bivalno okolje. V podjetju Orca Energija so na voljo različni tipi Coolwex toplotnih črpalk z ugodno ceno, zato vam bo zagotovo prišla prav naša pomoč pri svetovanju pred nakupom. Povprašajte nas glede lastnosti in montaže, saj boste le tako lahko izbrali tisto pravo. Prepričani pa smo, da vas bo kakovost znamke Coolwex navdušila.

nizkotemperaturna toplotna črpalka cena


Preverite ponudbo in se tako prepričajte na lastne oči

Razmišljate o nakupu toplotne črpalke 200 l, 8kW? Potem ste sedaj zagotovo že prepričani, da ste sklenili pravo odločitev, izbrati pa morate le še ustrezen tip naprave. V Orca Energiji vam nudimo rešitev za čisto vsak primer, prav tako povsod tam, kjer je predvideno talno, stropno ali stensko ogrevanje. V tem primeru se visokotemperaturni sistemi izkažejo kot najboljša rešitev. S pridobitvijo subvencije za vgradnjo se cena toplotnih črpalk precej zniža in je zato mnogo nižja, kot si pravzaprav mnogi predstavljajo. V kolikor iščete najbolj optimalno rešitev za sanacijo starejših, slabše izoliranih objektov s klasičnim radiatorskim ogrevanjem, izberite sisteme zrak voda znamke Coolwex. Investicija, ki se splača in je ne boste obžalovali.

OGLEJTE SI CENE TOPLOTNIH ČRPLAK (200 L BOJLER ITD.)


Kvaliteta, učinkovitost in izbrani sistem sestavljajo ceno

Gre za lastnosti, na katere bi se morali osredotočiti pri izbiri prave toplotne črpalke. Prihranek pri ogrevanju je v primeru prave izbire kar trikraten, zato si je potrebno vzeti dovolj časa za razmislek in pogovor s prodajalcem. Ne pozabimo, da gre za okolju in bivanju prijazen vir energije, katerega podpira EKO sklad, kar pomeni, da lahko dobimo vrnjenih do 25% investicije. Vse, kar moramo storiti je preveriti razpis za EKO sklad. V podjetju Orca Energija proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, ki so v celoti proizvedeni v Sloveniji iz najboljših materialov, razpoložljivih na evropskem trgu. Ljudem znižujemo stroške ogrevanja in izboljšujemo kvaliteto življenja.

toplotna črpalka zrak voda 8 kW cena