Najboljša toplotna črpalk zrak voda za ogrevanje in sanitarno vodo - katera je?

Najboljša toplotna črpalka zrak voda čaka na vas v podjetju Orca Energija d. o. o. Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo zmogljivih in visokokvalitetnih toplotnih črpalk za ogrevanje in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Naše toplotne črpalke so najboljše, ker so izdelane iz najboljših materialov in dosegajo visoka grelna števila. Naša ponudba toplotnih črpalk zajema naslednje toplotne črpalke za ogrevanje: visokotemperaturne, nizkotemperaturne in toplotne črpalke za velike objekte. Prav tako pa lahko v naši ponudbi najdete izredno zmogljive toplotne črpalke za sanitarno vodo zrak voda, ki bodo vaše stroške električne energije močno znižale. Pri izbiri toplotne črpalke je najbolj pomembno, da izberete tako, ki je kvalitetna in ki vam nudi tudi velike prihranke pri ogrevanju. Zato ni nujno, da so najcenejše toplotne črpalke za ogrevanje ali sanitarno vodo tudi najbolj kvalitetne. V podjetju Orca Energija d. o. o. pa smo prepričani, da vam ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

najboljša toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo

Katera toplotna črpalka za ogrevanje je najboljša? Toplotna črpalka Orca Coolwex!

Toplotne črpalke zrak voda Orca Coolwex v svoji kakovosti in delovanju močno presegajo najstrožje evropske standarde. To lahko dokažemo tudi s certifikati najbolj pomembnih neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Poleg novogradenj so naše najboljše toplotne črpalke zrak voda odlične tudi za radiatorsko ogrevanje. Če se sprašujete, katera toplotna črpalka za ogrevanje je najboljša, berite naprej. Ogrevalna toplotna črpalka zrak voda pomeni najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi, manj ugodnimi viri ogrevanja. To je mogoče zato, ker najboljša toplotna črpalka zrak voda kot glavni vir svojega delovanja uporablja zrak, ki je brezplačen in popolnoma obnovljiv vir energije. Pri tem pa porabi izredno malo električne energije. Najboljša toplotna črpalka zrak voda ni le najbolj enostavna, je tudi najcenejša izbira. Ker je zrak povsod okoli nas, lahko najboljšo toplotno črpalko brez večjih stroškov in posegov namestimo v praktično katerikoli objekt. Še vedno niste prepričani, katera je najboljša? Toplotna črpalka Orca Coolwex zrak voda vam ponuja najboljše razmerje med investicijo in prihranki. Ogrevalne toplotne črpalke zrak voda namreč dosegajo tako visoka grelna števila, da so primerljive z mnogo dražjimi sistemi, ki kot glavni vir energije uporabljajo zemljo ali zemljo.

OGLEJTE SI NAJBOLJŠE TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE

Najboljše ogrevalne toplotne črpalke za najcenejše ogrevanje

Če ne veste, katero toplotno črpalko izbrati za ogrevanje vašega doma, ne spreglejte naše ponudbe. Z veseljem pa vam lahko tudi strokovno svetujemo, katera toplotna črpalka bi bila najboljša za vas. Toplotne črpalke zrak voda so kakovostne in zanesljive, ponujajo vam veliko udobja predvsem pa najcenejše ogrevanje. V naši ponudbi toplotnih črpalk za ogrevanje boste našli visokotemperaturne, nizkotemperaturne in toplotne črpalke za večje objekte. Izbirate lahko med različnimi zmogljivostmi toplotne črpalke zrak voda in različno velikimi bojlerji. Ogrevalne toplotne črpalke pa lahko izkoristite tudi za ogrevanje oziroma pripravo sanitarne vode v vgrajenem bojlerju.


Najboljše sanitarne toplotne črpalke po ugodni ceni

Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode, naše najboljše sanitarne toplotne črpalke Orca, vam omogočajo prihranke tudi do 60 % na leto, delujejo pa tudi do -10 ï‚°C temperature vstopnega zraka. Z njimi lahko tudi ohladimo drugi prostor, če to želimo. Naše najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo učinkovito nadomeščajo električni bojler in poskrbijo za najcenejše ogrevanje sanitarne vode. Sanitarne toplotne črpalke namreč kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar stroške porabe električne energije lahko zmanjša za kar 75 %. Ne le, da vam toplotne črplake ponujajo najcenejše ogrevanje vode, izdelane so tako, da jih je mogoče z veliko ekonomijo prostora postaviti v katerikoli prostor, ena najboljših rešitev pa je, da s segrevanjem vode ohlajate tudi sosednji prostor, kamor toplotna črpalka zrak voda izpiha zrak.

katera toplotna črpalka je najboljša in najcenejša

Vas še vedno nismo prepričali, katera toplotna črpalka je najboljša?

Če še vedno dvomite, katera toplotna črpalka je najboljša, vabljeni, da nas obiščete. Prepričani smo, da vam bomo uspeli dokazati, da je izbira naše toplotne črpalke najboljša izbira za vas.