Vrtna hiška: ugoden cenik za gradnjo in postavitev vrtne hiše


Vrtna hiška je le eden od številnih proizvodov proizvodnega programa podjetja LogHOUSE, uporabljate pa jo lahko za različne namene. Najboljše je, da že ob pripravi načrta vrtne hiše razmislite o tem, za kakšen namen jo boste uporabljali. Lesena vrtna hiška lahko služi kot prostor za shranjevanje orodja in podobno, v vrtni hiški pa si lahko uredite tudi prostor za preživljanje prostega časa. Cenik lesenih vrtnih hišk je v podjetju LogHOUSE ugoden, za svoj denar boste dobili kvalitetno in estetsko vrtno hiško, ki jo boste z veselje pokazali tudi prijateljem.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO LESENIH HIŠ

Gradnja vrtne hiše po vnaprej zastavljenem načrtu

V podjetju LogHOUSE vam ponujamo vrtne hiške različnih dimenzij, osnovna ponudba obsega lesene vrtne hiše v 16-ih velikostih. Prav tako lahko izbirate med enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati. Gradnja vrtne hiše poteka po vnaprej zastavljenem načrtu, odločite se lahko tudi za nadstrešek vrtne hiše, teraso vrtne hiše in prizidek. Vrtno hiško izdelamo iz ravnih brun (dimenzije 32 x 120 mm), ki so v vogalih spojene s križno vogalno vezjo. Vašo novo vrtno hišico bomo pokrili z lahko strešno kritino, strešna konstrukcija pa je izdelana iz strešnih leg in ladijskega poda. Vse vrtne hiške postavimo na ravno tlakovano podlago, točkovne temelje ali betonsko ploščo. Pred gradnjo vrtne hiše pa spodnji del in dno zaščitimo z nepremočljivo gradbeno lepenko in tako preprečimo vdor vlage v notranjost.

Gradnja vrtne hiškeVrtna hišica

VEČ O SAMOGRADNJI LESENE HIŠE


Cenik vrtnih hišk je ugoden

Vsi elementi vrtne hiške so natančno in točno obdelani, sama postavitev vrtne hiše pa je enostavna. Vrtno hišo lahko postavite tudi sami, s pomočjo navodil, za postavitev vrtne hiše pa lahko poskrbimo tudi mi. Če se zanimate za gradnjo in postavitev vrtne hiše, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo. Informacije o ceniku vrtnih hišk in ostalih lesenih hiš pa lahko dobite tudi na sedežu podjetja. Veseli bomo vašega obiska.

Več našega prodajnega programa na:http://www.loghouse.si/prodajni-program