Brunarica za vsakogar

Brunarica je odlična izbira, saj je narejena iz lesa, ki pozitivno vpliva na nas. Njegove estetske, fizikalne, mehanske in kemijske lastnost pričajo o njegovi uporabnosti in lepoti. Uporablja se za izdelavo različnih izdelkov in produktov, od lesenih obeskov pa do lesenih hiš ter brunaric. 

Pri izbiri brunarice morate biti pozorni na to, da se pri izdelavi v celoti uporabljajo ekološko neoporečni materiali, da tako zagotovite zdravo bivalno okolje zase, pri tem pa zmanjšate škodljiv vpliv na okolje. V podjetju Loghouse vam ponujamo le lesene hiše in brunarice iz popolnoma ekološko neoporečnih materialov. Ponujamo vam standardne oblike brunaric, ker pa želimo svojim strankam ugoditi v popolnosti, naša prodaja brunaric ni omejena samo na standardne modele, ampak vam jo lahko izdelamo povsem po vaši meri. Pomemben dejavnik pa je seveda tudi cena brunarice, ki omogoča, da je dosegljiva vsem, ki si želijo še dodatno povezati z naravo.

Če nimate načrta za svojo brunarico vam nudimo tudi idejno zasnovo, projekt in izvedbo. V ugodni ceni brunarice pri nas tako dobite celotno storitev. Cena brunarice na ključ se vam bo tako kmalu povrnila, saj je les trajen material in boste lahko še dolgo uživali v brunarici po svoji meri.

Lesena brunaricaLesen bungalov - brunarica

Protipožarna in protipotresna zaščita

V našem podjetju imamo dolgoletne izkušnje z izdelavo in prodajo brunaric, zato nam lahko zaupate, da smo strokovnjaki na področju poznavanja lesa in tudi njegovega obnašanja pri izdelavi, zato ga znamo pravilno obdelati in uporabiti, da bo imela vaša brunarica dolgo življenjsko dobo. Lesene hiše in brunarice, ki vam jih ponujamo, so varne, saj poskrbimo za protipožarno in protipotresno zaščito na najvišjem nivoju. Napačno prepričanje je, da je les požarno nevaren, saj masivni kosi lesa potrebujejo več časa, da zgorijo. Ker se les krči in razteza. je pri katastrofah kot je potres, le-ta varnejši, saj se situaciji prilagodi z gibanjem.

Lesena gradnja brunarice

Cena brunarice pri nas je izjemna

Cena brunarice je seveda odvisna od tega, kakšno brunarico si želite, a prepričani smo, da bo naša visokokakovostna storitev pametna investicija in da se vam bo cena brunarice kmalu povrnila. Cena brunarice na ključ je lahko tudi bolj ugodna, če ulovite kakšno izmed naših akcijskih ponudb. Prodaja brunaric ni edina storitev, ki jo ponujamo. Pri nas namreč najdete tudi vrtne hišice, večje lesene hiše, bungalove in mobilne lesene hiške. Zaupajte nam, da bomo poskrbeli za popolno varnost in udobje v vaši leseni hiši ali brunarici.